Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla Terikset ovat kuumien liikuntatrendien äärellä!

Handstand like a boss

Käsien varassa keekoilu on kuuminta poppaa. Sitä voi treenata crossfit-saleilla, joogatunneilla, sirkustreeneissä ja ihan vartavasten tempulle vihkiytyneillä käsilläseisontatunneilla ja -kursseilla. Miksipä ei kotonakin. Käsilläseisontaguru Jukka Rajala on juuri julkaissut aiheesta kirjan, Hesari kirjoittanut jutun.

Teris-Nina harjoittelee kässäreitä kerran viikossa Movement Factorylla Nora Yrjölän opastuksella ja onpa tunnilla nähty Miiakin. Hölmöilyksihän se heti meni.

Mene ja eksy metsään!

Suunnistus on ollut Teristen to do -listalla jo pari kevättä, mutta aktivoiduimme vasta tänä vuonna. Asiat johtivat toiseen, ja vähintään Lotta on lähdössä Jukolan viestiin, mahdollisesti Sofiakin.

Miksi sitten suunnistaa? Koska silloin pääset kegeilemään metsään ja ratkomaan pulmia, eli lähinnä sitä, missä tässä nyt oikeastaan ollaan. Rastien löytäminen on yllättävän palkitsevaa, samoin se, kun huomaa yhtäkkiä ymmärtävänsä kartasta jotain. Harrastuksen alkuun pääset suunnistusseurojen opetuksella ja iltarasteilla.

Treenaa kadulla

Tai no ei nyt ihan suoranaisesti kadulla, mutta ulkoliikuntapaikoilla. Niitä, tai fancymmin street workout -paikkoja, on parissa vuodessa auennut useita ympäri Suomen.

Uusin ja hypetetyin street workout -telineistö avattiin tällä viikolla Helsingin Hernesaareen. Kyseessä on Jasper Pääkkösen ja Mikko LeppäsenMikon ja Jasperin tangot“. Helsingistä löytyy muualtakin erinomaisia treenipaikkoja, tsekkaa vaikka Lassila ja Hietsu. Kaikki Helsingin kaupungin ulkotreeni- ja lähiliikuntapaikat sekä urheilukentät löydät täältä.