Olen saanut mieheltä monta hyvää neuvoa. Tärkein viisauksista tekee elämästä yksinkertaisempaa ja ilahduttaa myös kanssaihmisiä.

Aki on tuonut elämääni viimeisten reilun kolmen vuoden aikana paljon kaikenlaista hyvää. Vaikka olenkin periaatteellisesti itsellinen nainen joka ei tarvitse kenenkään apua tai ohjeita yhtään missään (vaikka tarvetta usein olisi), olen saanut häneltä monta hyvää neuvoa – ja välillä jopa noudattanut niitä.

Ehkä parhaan neuvon sain muutama viikko sitten, kun mies seuraili kaoottisia lähtötoimenpiteitäni:

Jos vaatetta pitää haistella useamman kerran että kehtaako sen laittaa vielä päälle vai haiseeko se liikaa hieltä, se pitää heittää pyykkiin.

Tämä on yksinkertaisuudessaan nerokas neuvo. Ja kuten parhaat neuvot aina, se on niin ilmeinen että hämmästyttää miksen ole sitä koskaan hoksannut. Tiedän (tai ainakin toivon) että en ole ainoa, joka vetää puolipitoisten vaatteiden pinosta vuoresta esiin vaatekappaleen, haistaa sitä eikä ole ihan varma, haiseeko se liikaa vai kehtaako sen vielä laittaa päälle, joten nuuhkii sitä uudelleen pari kertaa, aprikoi, ja lopulta vetää sen päälleen. Tämä koskee sekä treenikamoja että arkivaatteita.

Nyt olen yrittänyt noudattaa tätä neuvoa viimeiset pari viikkoa. Ja mikä ajansäästö! Jos pitää pysähtyä nuuskimaan, on parempi heittää vaate pyykkiin ja kaivaa takuulla puhdasta päälle. Kanssaihmiset kiittävät!

Lue lisää Läävämuijailusta:
Luksusmuijan vastakohta

Ray-banin Erika-aurinkolasit saatu Synsamilta.

Kuvat: Sofia. Kerrankin olin nättinä liikenteessä. Tosin tuolla pitämäni paidan vedin puolipitoisvuoresta tänään päälle vähän riskillä.