Yhteistyössä Helly Hansen

Jaahah. Helly Hansen pyysi minua kertomaan vinkkejä lasten ulkoilupukeutumiseen.

En ole mikään lastenvaateharrastaja. Vaatehankintoja määrittävät toiminnalliset ominaisuudet, hinta ja toki myös vaatteiden ulkonäkö. Meidän 1- ja 3-vuotiaat ipanat suostuvat toistaiseksi käyttämään just niitä vaatteita, jotka heidän päälleen kiskotaan. Näin ollen voimme Setiksen kanssa valkata heille meidän mielestämme sopivia kamoja.

Sen verran olen tästä vaatteiden valitsemisesta ja ulkovaatehärdellistä oppinut, että kerrospukeutuminen on pop. Viileillä keleillä (merino)villaa ihoa vasten ja sitten tarpeen mukaiset kerrokset päälle. Päällimmäiseksi kannattaa aina valita veden- tai ainakin säänkestävä vaatetus. No ehkei kesällä. Mutta silloinhan ne voi muutenkin viilettää nakupelleinä, eikö?

Herrantertuistamme isompi ei haluaisi enää käyttää vaippoja. Tässä epätäydellisessä maailmassa onkin näppärää käyttää housuja ja takkia haalarin sijaan juuri nyt. Housut kun on iisimpi riisua tarpeen tullen. Ja pestä tarpeen tultua.

En jaksa varjella lasten vaatteita. En sisävaatteita, en ulkovaatteita. Tyypit rymyää kuitenkin missä sattuu miten sattuu. Kuvissa näkyvät Helly Hansenin mielestäni IHANAT, värikkäät vermeet ovat hyvin tuoreet ja siksi vielä kovin kuvauskelpoiset. Pian ne ovat mudassa ja mullassa. Mutta ei se mitään. Käyttökamoja, konepestäviä. Ei edustuskamoja.

Haluaisin itselleni juuri tällaiset neonkeltaiset rötväyskuorihousut polvipaikoilla. Mätsäävä takki on vähän tylsän harmaa, mutta onneksi on tuo räväkkä huppu. Heijastimista pointsit. Setiksen mukaan tämä asu on ehdottoman hoocee teknisiltä ominaisuuksiltaan. Ja Setis tuntee tekniset ominaisuudet.

Kaunein näky. Tuo isomman peijakkaan takki on myös ihq.

Paras ulkovaatepukeutumisvinkki: ÄLÄ PUE JOS EI OLE PAKKO. PALKKAA NANNY. LASTEN PUKEMINEN ON KAMALAA. Pukemista kamalampaa on vain pelkästään neljän seinän sisällä hilluminen. Se se kamalaa onkin. Armoa!

Vaatteet (saatu):

1-vuotias, koko 1 eli 86 cm (lapsi on oikeasti noin 76 cm eli nämä vähän reilut vielä, tosin ihan käyttikset jo)

  • Zenith Jacket
  • Zenith Pant

3-vuotias, koko 4 eli 110 cm (lapsi noin 97 cm, kasvunvaraa, mutta asu jo ok käytössä)

  • Salt Power Jacket
  • Rider Ins Bib (nämä ovat enempi toppahousut kuin kuorihousut)

Kaikki kamat ovat vedenpitäviä ja hengittäviä. Oikein laadukkaita. Tykkään ja suosittelen. Lisää voi tutustua hellyhansen.com

***

Dressing children is a nightmare. But at least the new Helly Hansen clothes are great.