Joskus matkalla on parasta hotelli

Kävimme Tallinnassa. Lähdettiin aika ex tempore, joten hotellin valintaan tai sellaiseen ei paljoa tuhlattu aikaa.

Sattui kuitenkin käymään tuuri. Kyseessä oli nimittäin täysin odottamaton elämys.

Varaustiedoissamme mainittiin, että kyseessä on esteetön huone. Sille ei varsinaisesti ollut tarvetta, mutta on tietysti tärkeää, että esteettömiä vaihtoehtoja on.

Esteettömyys oli tosiaankin otettu huolellisesti huomioon jo portaikossa ja käytävässä. Kas näin:

Poikaystävä etenee ryhdikkäästi käytävässä.

Perilläkin odotti yllätys. Ajattelimme varanneemme melko tavallisen hotellihuoneen, viime hetkellä ja halvalla juu nou. Hotellin tiedoissa kyllä sanottiin, että huoneet ovat persoonallisesti sisustettuja, mutta ainahan sitä jotain tuollaista sanotaan.

Noh, tällä kertaa kyseessä ei ollut pelkkä sanahelinä. Saimme teemahuoneen tavallisen sijaan!

Poikaystävä kurkistaa vessaan tarkistaakseen onko sekin hobittikokoa.

En tiedä ollenkaan, mitä teemoja muissa huoneissa oli, enkä ole varma tästäkään teemasta. Mutta oletan, että kyseessä oli joko Gulliverin retket- tai Kontu-teema.

Sitähän voisi ajatella, että eikö tuollainen teema ole aika hankala. Mutta eihän toki! Minä, joka olen lähempänä hobittikokoa, mahduin huoneeseen ihan hyvin. Ja mahtui poikaystäväkin, kuten kuvista näkyy.

Poikaystävä yrittää nähdä itsensä peilistä.

Jos sinäkin haluat kokea tämän Gulliver-elämyksen, varaa huoneesi Tallinnan Meriton Old Town Garden -hotellista. Mitään gardenia ei sitten ole, respakin teki heittomerkit ilmaan siitä puhuessaan. Mutta en nyt tiedä onko sillä niin merkitystä, jos kerran majoittuu huoneessa, jossa ei mahdu seisomaan.

Poikaystävä mahtuu huoneeseen.

Oikeasti huone oli kyllä ihan kiva, mitä nyt vähän pieni pitkälle ihmiselle. Tai siis tosi kiva minun kannaltani, koska huutonauroin koko ajan kun poikaystävä yritti liikkua siellä! Mutta esteetön se ei todellakaan ollut ja pitäisihän tällaiset asiat kertoa hotellin esittelyssä. Tiedä siis, mikäli päädyt tänne Googlehaulla Meriton Old Town Garden kokemuksia…

Huoneessa nauramisen lisäksi ei sitten paljoa muuta tultukaan tehtyä. Mitä nyt syötyä ja juotua, esmes juuri avatulla joulutorilla. Ylin kuva Maiasmokk-kahvilan joulusomistuksesta. Jos menet, syö pavlovaa. Jos taas etsit kivaa ravintolaa Tallinnassa, testaa Leib jos et ole jo kokeillut. Ihanaa ruokaa ja huippuhyvä palvelu!

Previous

Yhden minuutin sääntö

Next

Top 3 urheilukilpailumuistot

2 Comments

 1. Mindeka

  Ei voi olla totta 😂 mutta väkisinkin miettii, että myytiinkö sitä esteettömänä juuri siksi, että siellä olisi vain pyörätuolilla liikkuva henkilö – ILMAN avustajaa… Kyllä on respalla ollut naurussa pidättämistä(?), kun on nähnyt teidän menevän sinne. Olikohan tää joku piilokamerajuttu?

  • Sofia

   Kieltämättä vähän piilokameralta vaikutti 😀

   Ja eihän tolla esteettömyydellä nyt ollut väliä, mutta mitä jos se olisi ollut oikeasti tärkeä juttu? Koko hotellissa ei ollut yhtäkään tyhjää huonetta, joten siinä olisi ollut loma pilalla aika äkkiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén