Wanted: Nopeat lasit pt. 3

Koska olen tunnetusti tyylikäs ja trendikäs ihminen, on kesän must have -hankintalistalla ollut vain yksi asia: hienot urheilulasit.

Kuten aiemmissa Nopeat lasit -saagan postauksissa (osa 1 ja osa 2 linkkien takana) olen kertonut, niin sanotut pirikiikarit näyttävät päässäni aivan kamalilta. Kärpäsmallin aurinkolasien ystävänä olen siis metsästänyt suuria, yksilinssisiä laseja á la Peter Saganin upeat, lähes laskettelulasien kokoiset kakkulat (joiden tilaaminen netistä 200 euron hintaan kokeilematta tuntui hieman riskaabelilta).

Teristen kesämatkalla Valenciassa sitten onnisti: Decathlon-urheilukaupan fillarilasihyllystä pilkottivat rillit, joissa oli tuon kauan kaivattu yhtenäinen linssi. Ja vieläpä kohtuuhintaan, neljälläkympillä kolmien vaihtolinssien kera! Ei kun kassalle (jonne raijasin myös mm. kolme paitaa, parit shortsit, repun, lippiksen ja twerkkaus-polvisuojat).

Urheilulasieni ivaamiseen erikoistunut Sofia nimesi hankintani “seminopeiksi laseiksi” ja tavallaan kai hyväksyi uudet sporttilasini. Hän ei tosin luvannut olla pilkkaamatta minua, jos joskus näkee ne päässäni. Mutta tavoite saavutettu, yhtä kaikki!

Eilen kävin jo juoksemassa uudet lasit päässä. Nainen ei ehkä ollut nopea, mutta lasit sentään!

 

Previous

Vatsalihasten erkauma, osa 1

Next

Aamulla lähdetään ryyppäilemään!

2 Comments

  1. Toisaalta, ehkä Sofian pilkka auttaisi SUT nopeisiin suorituksiin? Siis kiitäessäsi sitä pakoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén