Tiedätkö, kun joskus rakkaus on tosi kuluttavaa?

Suhde voi kestää vuosiakin, mutta mikään ei kestä kaikkea. Silloin voi tuntua siltä, että on kaikkensa antanut. Jopa siltä, että itsestä lähtee pala irti.

Niin kävi minun Plantronics BackBeat Fit -kuulokkeilleni. Nyyh.

Ajatteletko, että bloggaajat kehuvat tuotteita vain siksi, että saavat siitä rahaa? Tai siksi, että ovat saaneet tuotteen testiin?

Sitä tapahtuu. Mutta ei aina. Ja tässä tapauksessa ei todellakaan!

plantronics backbeat fit

Sain nämä kuulokkeet testiin jotain reilut kolme vuotta sitten. Silloin langattomuus oli sporttikuulokkeissa vielä melko uusi juttu, ja itsekin olin ehkä hieman epäluuloinen alkuun. Kokeiltuani paluuta ei kuitenkaan ollut: niinhän sitä sanotaan, että once you go BackBeat you never go back. Vai miten se nyt meni?

No joka tapauksessa, pian nämä Plantronicsin kuulokkeet olivat mukanani kaikessa. Lenkillä, salilla, shoppailemassa (langattomien kuulokkeiden kanssa on niin paljon helpompi sovittaa vaatteita kuin langallisten!!) ja iltaisin kun kuuntelin asmr-videoita.

plantronics backbeat fit kuulokkeet

Jokaiselle minua usein tapaavalle tuli tutuksi käden liike tavatessamme: ensin oikeasta korvanapista sammutus ja sen jälkeen kuulokkeiden kiepautus pään ympäri. Kun en kuunnellut musiikkia, luurit kulkivat mukana laukussa kaikkialle. Joinain aamuina huomasin niiden jääneen sänkyyn yhteisen yömme jäljiltä, ja itku meinasi tulla. Miten selviäisin koko päivän ilman?

Joskus kiedoin luurit suoraan kaulani ympärille, kiinni ympyräksi korvakoukuista. Se oli vähän liian tiukka ote, mutta sellaista rakkaus joskus on.

Sitten armaista Plantronics BackBeateistani irtosi toinen korvakappale. Se jäi piuhoilla kiinni, joten jatkoin luurien käyttämistä. Eihän rakasta hylätä siksi, että pientä rähjääntymistä tapahtuu.

Mutta sitten loppui myöskin äänen tulo. Nyt joudun surukseni toteamaan, että yhteinen taipaleemme oli tässä.

Yhteinen aikamme oli hyvää. Muistelen sitä kaiholla. Ja jos sinä kaipaat langattomia kuulokkeita treeniin, suosittelen Plantronics Backbeat Fit -kuulokkeita lämpimästi. Ne pysyivät päässäni lajista riippumatta ja hiestä riippumatta. Käyttäminen on superhelppoa, ja mitään ongelmia ei ole silmä- ja aurinkolasienkaan kanssa. Lataus sujuu näpsästi eikä äänenlaadussakaan ollut mitään valittamista.

Mutta muista vaalia yhteisiä hetkiänne. Mikään ei kestä mitä tahansa.

Lue myös:

Olen löytänyt täydellisen miehen

Testissä kizomba

Kurkkaa myös:

INSTAGRAM