Hei muruset miten teidän viikko on alkanut meidän on alkanut superisti! Ihana kun on viileät aamut niin voi kietoutua syksyn tuulahduksia henkiviin asuihin! Me koottiin teille inspiraatio meidän tämän maanantain asuista, ehkä saatte niistä idiksiä tämän viikon arkipukeutumiseen, puss!

Nina: Koska olen lifestyle-bloggaaja, vaihdan asua vähintään kerran päivässä. Onneksi olen konmarittanut vaatekaappini ja sieltä löytyy eheä mutta inspiroiva kokonaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Juuri nyt on vuorossa päivän asu 2: pyöräilevä merirosvokapteeni. Vaihdoin kypärän huiviin saapuessani kotiin ja täällä minua kutsutaankin nimellä Kapu. Housut: Mc Kinley, paita: Asics (saatu blogin kautta), huivi: Desigual (saatu).

Sofia: Paidassani lukee La vie est belle ja niinhän se totta vie on cherie! Aamulla ekaksi kaadoin tämän collarin päälle kahvia, mutta en vaihtanut paitaa koska luonto on mulle sellainen paikka missä on tilaa hengittää ja ladata akkuja niin aion pelastaa maapallon peseytymättömyydellä! Asun täydentää pikkarit (saatu!) ja tekniset sporttisukat (saatu!) (active lifestyle!)!

Lotta: Päivän asuani inspiroi kiire ja stressi. Kaahasin päätä pahkaa töistä kotiin osallistumaan yliopiston verkkoluennolle, joten valitsin päivän asuksi käytännöllisen trikoosukan, jota ulkona ollessani täydensin svengaavalla tuuliliivillä ja pyöräilykengillä. Trikoot (reikäiset) olen saanut (noin neljä vuotta sitten crossfit-kisoista). Päivän tuoksuni on rehellinen hiki. Tänään aion hemmotella itseäni käymällä suihkussa.

Miia: Asuni henkii kiireisen CrossFit-valmentajan sporttista tyyliä. Huppari (salin logolla, spreadshirt) lämmittää sopivasti salilta kotiin polkiessa. Collegehousut (Nike) löytyivät oman treenikaapin pohjalta ja vedin ne jalkaan, että muistan tuoda ne kotiin pesuun. Asusteet kruunaavat tyylin: ylläni on Intersportin alehyllystä löytyneet pyöräilykengät (Shimano, 20 euroa!), valkoiset urheilusukat (Adidas) ja juoksutapahtumasta saatu tuubihuivi (ilmainen). Kallein ja paras asusteeni on melkein tonnikolmensadan polkupyörä. Illalla aion pukeutua Star Wars -pyjamaan.

* Tämä postaus syntyi niin, että jokainen kuvasi asun, joka hänellä oli yllään JUST NYT. Aika inspiroivaa ja fäshön, vai mitä?