Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia. 

Valencian vanhassakaupungissa oli kuuma. Teräsmeduusat tarvitsivat juotavaa. Ja kas, polkaisimmeko juuri Beer & Travels -puljun ohitse? Jarrut pohjaan ja takaisin, ja lasiin Zeta Hop cerveza artesanaa.

Kansalle tyypilliseen tapaan saimme odotella oluita tovin, ja vähän alkoi hermo kiristymään. Odotus kuitenkin palkittin, kun saimme eteemme pikku tuopposet makoisaa Zeta-panimon American IPA -tyyppistä olutta.

Ensihavainto oli, että Hop:in tuoksu on hedelmäinen. Todella hedelmäinen. Mietimme mikä hedelmä oli kyseessä? Kenties mango? Vai olisiko ekstootillinen purkkihedelmäsalaatti?

Totesimme Zeta Hopin olevan aika hyvää. Eritoten se oli mielestämme kivaa vaihtelua sen perus lagerin kiskomiselle. (Meillä oli kämpillä ensin 48 ja sitten 54 tölkkiä espanjalaista lageria, koska kävi luonnon ihme eli oluiden lisääntyminen. Olemme pahoillamme että järkytämme nyt lukijaa syvästi, mutta emme juoneet niitä kaikkia.)

Maku taasen oli voimakkaasti humaloitu, eikä lainkaan niin hedelmäinen mitä tuoksu antoi ymmärtää. Siitä huolimatta tai siitä syystä olut oli oikein makoisaa.

Tuumimme myös, että Zeta Hop maistui joltain tutulta oluelta, mutta emme saaneet päähämme, miltä. Kenties Rainbow IPAlta? Haha!