Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Nyt tulee kuulkaa yllätys. Tämä ei ole olut. Tämä ei ole alkoholia. Tämä ei nimensä mukaisesti ole edes lonkero. Mitä hiivattia?

Tämä Suomen kesän värinen litku on taattua Rainbow-laatua (kts. Rainbow IPA), ja kutsuu itseään nimellä alkoholiton lonkerojuoma.

Väri on tosiaan kuin armaan isänmaamme suviset kasvot, jotka tuijottavat sinua ilmeettömän harmaina, yhtä harmaina kuin peruskallio ja tulevaisuutesi. Emme tiedä maistuuko tämä lonkerolle, koska emme juo lonkeroa.

Mitäs Rainbow alkoholiton lonkerojuoma sitten tällä palstalla tekee? No jos tykkäät greipistä ja tykkäät limpparista, niin tämä on kuulkaa erinomainen vaihtoehto. Maku saisi vetää naamaa enemmän irveeseen, mutta kelpaa tämäkin. Kyllä elämä huolehtii siitä ettei liikoja hymyilytä.Haha you wish.

Puolentoista litran pullo maksaa pari euroa, että on edukkaampaakin kuin moni limppari. Ja ihan limukasta käy, kun tämä tosiaan on täysin alkoholiton, kokonaan viinaton limuviina – kaikella se elämä yllättääkin. Kelpo kesäjuoma siis, ei kovin classy, mutta voitko väittää itsekään olevasi.

P.S. Sofian toverit puistokemis…hippiosastolta vinkkaavat, että jos alkoholillinen lonkero kiinnostelee, A le Cogin keltainen tölkki on se, mihin kannattaa tarttua. Vie kuulemma darran kuin darran mennessään. Testaaminen omalla vastuulla.