Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Tampereelta tulee muutakin kuin mustaa makkaraa! Nimittäin varsin kelpoa olutta!

Saimme taannoin testiin Pyynikin käsityöläispanimon Mosaic Lager -olutta. Kyseinen juoma kuuluu Pyynikin klassikot-sarjaan yhdessä mm. saisonin, black ipan ja vanillastoutin kanssa. Suhteellisen klassinen olut pils-maltaasta pantu ja mosaic-humalalla humaloitu Mosaic Lager onkin. Olut on väriltään kevyen keltaista ja suutuntumalta miellyttävän kuplivaa. Oluen maku on tasapainoinen ja siinä on häivähdys sitrusta. Vaan mitä testiryhmämme oluesta tuumi?

Miia: Onpas hipahtava pullo, kesäinen. Ulkona toki sataa ja on lokakuu, mikä vähän latistaa tunnelmaa. Tykkään tästä, että on peruslageria vähän maukkaampi, jotenkin happamampi, mutta toisaalta ei kyllä erityisen mieleenjäävä tuote, hyvässä tai pahassa. Huolella tehty kauppa-lager pienellä twistillä. Kyllä tätä juo.

Lotta: (Antaa palautetta, että hän ei ole edes saanut omaa maistiaispulloaan. Huomataan, että olut on unohdettu antaa Lotalle maistettavaksi. Kuka tunnustaa juoneensa kaksi?)

Sofia: Pakko tunnustaa, että tästä ei jäänyt mieleen juuri mitään. Join oluen koska se sattui olemaan kylmänä jääkaapissa. Ensimmäinen huikka oli positiivinen yllätys, mutta sen jälkeen kiinnitin olueen huomiota lähinnä sitten kun pullo oli tyhjä. Eli ei valittamista, mutta ei myöskään tehnyt suurta vaikutusta.

Nina: Tämä maistui napakalle ja tuli sellainen fiilis, että tätä olutta kuuluisi juoda hyvässä seurassa lontoolaisessa pubissa. Ei yksin täällä helsinkiläisessä lähiössä.

(Nina tunnustaa, että Lotalle tarkoitettu olut on hänen jääkaapissaan. Uskokoon ken tahtoo!)