Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Tällä kertaa olut on tuttu ja turvallinen Rainbow IPA. Mutta miksi arvioimme sen uudelleen?

Siksi, että teemme siitä KAUNEUSDRINKIN!!!

Olet ehkä kuullut juotavasta kollageenista, jota käytetään parantamaan ihon kuntoa. Elimistön oma kollageenintuotanto kun hiipuu iän myötä, ja se johtaa siihen että iho rupsahtaa.

Hankintatukun Vivania Beauty Collagen Natural on 100% kollageenia. Tuotelupauksen mukaan se “edistää ihon kauneutta, lisää kosteutta ja kimmoisuutta ja ylläpitää ihon tervettä rakennetta”.

Saimme purkit testiin, mutta ainoa, joka muisti testata tuotetta oli Sofia, ja hänkin vain kahdesti. Suositus on 12 viikon kuuri, jonka aikana jauhetta vedetään 1-2 ruokalusikallista päivittäin. Jauheen voi sekoittaa veteen, mehuun, smoothieen, rahkaan tai jogurttiin, sanotaan purkissa.

En juo/ syö noita!, manguttiin Meduusachatissa. Eipä aikaakaan kun keksimme ratkaisun. Sekoittaisimme Vivania kollageenijauhetta olueen saadaksemme aikaan kaunistavan ohrapirtelön! Nam!

Siispä ruokalusikallinen kollageenijauhetta lasin pohjalle ja päälle Rainbow IPAA! Tämä ei voi kuin…

…mennä vikaan.

Olut kuohui voimakkaasti, mutta jauhe kapseloitui lasin pohjalle. Kun sitä painosti lusikalla, se liukeni jossain määrin olueen.

Liukeni, ja teki oluesta jotenkin paksua, jopa kiisselimäistä. Näky ei houkuttanut juomaan, mutta kauneuden tähden pitää kärsiä!

Testihenkilönä toiminut Sofia hulautti juoman alas niin pian kuin pystyi, makuhaittojen minimoimikseksi. Se ei onnistunut. Makuhaitat yllättivät: “Ei se nyt pahaa-pahaa ollut, mutta maistui jotenkin väärältä. En suosittele kenellekään.”

Jatkossakin siis olut oluena ja kollageenijauhe jonkun muun asian joukkoon – jos sitä nyt muistaa nauttia. Teoriassa Vivania kollageenijauhe on kiinnostava tuote. Jotenkin uskoisi, että sisäisesti nautittava aine tehoaa paremmin kuin ryppyrasvat. Mutta koska olemme ihmisiä jotka kykenevät kasvovoiteen laittoon vasta, kun iho alkaa näyttää matelijan iholta, emme taida olla varsinaista kohderyhmää!

Tuote saatu testiin Hankintatukulta.