Blogeissa kiertää haaste, jossa bloggaajat paljastavat millaisissa asioissa valehtelevat. Koska olemme aina paljastelun puolella, tässä meidän panoksemme:

Sofia: Valehtelen usein niin että postaan lomakuvia vaikka olen jo himassa että saan olla rauhassa.

Miia: En keksi mitään. Mä en toki ylipäänsä nykyään jaksa oikein kertoa somessa mitään, en edes valehdella.

(tässä vaiheessa keskustelu karkasi sivuraiteille, ja käsittelimme muun muassa Sofian polttariodotuksia ja sitä, millaisia urpoja ihmiset ovat).

Sofia: Bloggaajissa urpous on vain näkyvää.

Miia: Bloggaaja on yleensä ihminen, joka näyttää urpouden muillekin. Yritän kovasti keksiä mitä valehtelisin valehtelevani internetissä.

Lotta: Valehtelen että olen huonompi kuin olenkaan, esim. urheilussa. Dramaattisen efektin vuoksi.

Sofia: Mä en sitäkään. Olen ihan aidosti huono.

(keskustelu siirtyy muille raiteille pariksi päiväksi: puhumme mm. Allsång på Skansenista, Sofian mystillisistä naamarasvoista joiden ansiosta hänelle myytiin lastenlippu raitiovaunussa sekä Lotan päättymättömästä reklamaatioprosessista huonolaatuisesta juoksutakista.)

Lotta: Tehdään tämä niin että paljastetaan mitä toiset valehtelee netissä. Tosin tää on aika vaikeeta, te ootte suht konsistentteja somessa ja oikeassa elämässä. Paitsi että hauskempia tosielämässä.

Nina: Lotta kertoo seikkailukirjavinkkejä ja antaa itsestään intellektuellin kuvan. Todellisuudessa on ainakin ollut koukussa mm. Paratiisihotelliin.

Lotta: Temptation Islandiin!!!

Nina: Siihen.

Lotta: Sofia taas pimittää kaikenlaisia mielenkiintoisia käänteitä sen elämästä. Purjehdusmatkatkin vaikuttaa somessa paljon vähemmän hasardeilta kuin ne oikeasti on.

Nina: Yleisesti voisi sanoa että meistä varmaan saa sellaisen kuvan että treenaamme ja juomme kaljaa ja hengailemme yhdessä koko ajan. Oikeasti saamme ehkä kerran puolessa vuodessa kolme neljästä yhtä aikaa paikalle.

(Tämä vaihe kirjoitettiin Sori Taproomista. Muut olivat paikalla paitsi Sofia jolla on mystinen hanaliitännäinen ongelma josta muut eivät saa selvyyttä.)

Miia: Valehtelenko siitä että elän aktiivista elämää vaikka oikeasti makaan sohvalla ja katson jalkapalloa? En koska en ehdi maata sohvalla katsomassa jalkapalloa.

Lotta: Mulla on huonompi viinapää kuin saattaisi täällä ymmärtää.

Nina: Samoin Sofialla.

(Keskustelua kulmakarvoista. Tätä ei ole loskaan tapahtunut aikaisemmin. Terikset puhumassa kauneusasioista! Oletteko joutuneet valheen kohteeksi?)