Muutoksia

Välillä pitää pistää asioita uusiksi.

Tuntuu, että parin vuoden välein on pakko tehdä joitakin muutoksia elämässä: vaihtaa työpaikkaa, muuttaa tai jos mitään edellä mainittuja helppoja ja konkreettisia muutoksia ei ole näköpiirissä pistää vaikka parisuhdekuviot uusiksi joutessaan.

Nyt oli aika pistää duunikuviot uusiksi. Kolme vuotta markkinointitoimiston asiakkuuspäällikkönä sai riittää, nyt on aika tehdä jotain ihan muuta. Ja mikä hienointa, pääsen tekemään sitä mistä olen haaveillut eli yhdistämään osaamiseni aihepiiriin, josta olen aidosti henkilökohtaisesti innoissani. Nyt kuitenkin lomailen pari viikkoa, joten palataan duunihommiin tuonnempana.

Työpaikan muutos tarkoittaa myös erilaista elämänpiiriä, sillä ensimmäistä kertaa aikuisiälläni en teekään töitä enää ydinkeskustassa. Elämän logistiikan kannalta ei ole myöskään mitään järkeä sompailla keskustaan pelkästään treenien takia kun työt ja koti ovat ihan toisessa paikassa, joten samassa rytäkässä menee myös sali vaihtoon. Tämä saattaa kuulostaa pikkuasialta, mutta tuntuu todella kummalliselta kuvitella itseään treenaamassa missään muualla kuin Centralilla, jonne astelin ensimmäisen kerran jouluna 2012.

Mutta muutokset ovat pääosin hyvästä. En tiedä onko se nyt tämä loma-minä joka puhuu, mutta tuntuu että tässä ollaan monella tapaa taas uuden äärellä. Ja se on tunne, jota olen kaivannut enemmän kuin tajusinkaan.

 

Takki ja reppu saatu Haglöfsiltä.

Previous

Peruna kerrallaan

Next

Testissä Polar Vantage V

2 Comments

  1. St

    Kaikkea ihanaa ja hyvää matkan varrelle 💕❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén