Milloin viimeksi

Maanantain ratoksi hieman hömppää! Milloin viimeksi itkin, nauroin ja kokeilin jotain uutta?

Ilahduin keskiviikkona, kun tilille kilahti kääntämistäni kirjoista saamani Sanasto-korvauksia. Luulin rahaa tulevan kymppejä, mutta tulikin monta, monta kertaa enemmän.

Nauroin aamulla miehen pöljille vitseille.

Itkin eilen illalla ihan vähäsen kun ajattelin kuinka paljon itken jos katson Netflixin Koirat-dokumenttisarjaa.

Suutuin itselleni sunnuntaina kun jäin märehtimään ja voivottelemaan sitä kuinka en jaksa tehdä muuta kuin märehtiä ja voivotella sitä kuinka elämä valuu ohitse. Olo reipastui tunnin ulkoilulla ja syömisellä ja positiivisiin asioihin keskittymällä.

Harmistuin kun en jaksanut suunnitella itsenäisyyspäiväviikonlopuksi mitään reissua. Toisaalta teki kyllä oikein hyvää lonnia kotona neljä päivää.

Häkellyin viikonloppuna aamulla, kun olin nukkunut poikkeuksellisen pitkään. Normaalisti herään myös viikonloppuisin kuuden jälkeen, nyt vetelin sikeitä yli kahdeksaan.

Kokeilin jotain uutta keittiössä, kun tein toissaviikolla hieman erilaista kanaruokaa, johon tulee muun muassa chiliä ja papuja ja tomaatteja.

Urheilin aamulla kun poljin hiki päässä töihin. Työmatkatempo 4 life!

Milloin viimeksi törötin keskellä katua? No viime viikolla. Helly Hansenin Lifaloft-takki saatu ja hirmuisen lämpimäksi paksuuteensa suhteutettuna todettu.

Luin illalla Neil Gaimanin American Godsia, kunnes nukahdin kesken lukemisen ja löin itseäni Kindlellä päähän.

Söin aamupalaa: smoothien ja palan ruisleipää sekä kupin kahvia.

Herkuttelin viikonloppuna, en edes kehtaa tunnustaa mitä kaikkea ja missä määrin söin.

Ostin parit uudet merinosukat viikko sitten. Ihmisellä ei voi olla koskaan liikaa merinosukkia!

Tapasin viime viikolla yhden kaverin, jota en ole nähnyt pitkään aikaan ja jonka kanssa emme ole oikeastaan koskaan jutelleet kunnolla. Selvisi, että meillä on ihan valtavasti yhteistä ja molemmilla on kova kaipuu vuorille.

Päätin viikonloppuna että nyt on pakko tehdä päätös ja oikeasti ostaa ne lentoliput jonnekin. Kunhan vain osaisi päättää että minne! Suunta on todennäköisesti Kaakkois-Aasiaan, mutta tarkempia suuntimia emme ole vielä osanneet päättää.

Inspiroiduin Teristen joulukalenterin tuomasta joulutunnelmasta niin, että tein jouluasetelman. Se sisältää poronsarven, jonka ympärille on kääritty jouluvalot ja kaikki omistamani joulukoristeet, eli viisi palloa ja Paavi-aiheisen kynttilän, sekä keväällä kuolleen Uki-koiran lempilelun, pienen saksanpaimenkoirapehmolelun.

Previous

Joulukalenteri 9. luukku: Adventtijoogahaaste 2

Next

Joulukalenteri 10. luukku: Älyttömät jouluperinteet

2 Comments

 1. Sup

  Hei!
  Muistelin että teit tässä syksyllä postauksen kahvin vähentämisestä. En löydä sitä enää, joutuiko se verkkohyökkäyksen uhriksi? Olisiko sitä mahdollista saada uusintana? Ja kiinnostaa muutenkin tietää kuinka lopulta selvisitte verkkohyökkäyksestä.

  • Lotta

   Aa, totta! Kahvinjuontipostaus on tosiaan kadonnut, en edes tajunnut ennen kuin sanoit! Voin tehdä uuden kahvipostauksen lähiaikoina 🙂

   Varmaankin hävisi hyökkäyksen myötä. Syyksi muuten paljastui GDPR-plugin, jonka juuri pitäisi suojella saitin ja kommentoijien tietoja jne. Onneksi palvelimen puolelta pystyttiin auttamaan sen verran, että saatiin liikenne takaisin meille, loput fiksaukset sitten tekikin Teristen asiantunteva ATK-jaosto 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén