Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla raadin ruodinnassa kaurapohjaiset palautumisjuomat sekä addiktioita aiheuttavat aineet (jotka eivät ole niitä mitä luulette).

Palkkarivihanneksia 

Saimme testattavaksi vegaanisiin, kaurapohjaisiin tuotteisiin erikoistuneen Oatlyn uusia, juontivalmiita palautusjuomia. Näitä on kahta makua, vihreässä purnukassa oleva ananas-passionhedelmä-spirulina sekä pinkistä tölkistä löytyvä omena-punajuuri-inkivääri. Molemmissa on 11 g proteiinia 235 ml tölkkiä kohden, eivätkä juomat sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia tai soijaa. Kaurapohjaiseen juomaan on saatu proteiinilisää perunaproteiinista(!).

Maun puolesta tuotteet jakoivat raatimme mielipiteet. Nina yllättyi iloisesti ja juo molempia versioita ilokseen: “Kierolla tavalla hyvää. Helppo tapa huijata elävänsä terveellisesti.” Sofialle liemet eivät uponneet: “En juo loppuun. Joisin kohteliaisuudesta pressissä mut nyt en pydee.” Miian makuun punaisessa olisi voinut olla enemmän inkivääriä, mutta molemmat maistuivat: “Pelkäsin että olis imelää, mutta ei ollut.” Lotta epäili punaisesta tölkistä paljastuvan rosollilientä, mutta maku olikin mehumainen ja maistuva: “Kivaa vaihtelua yleensä raskaille ja tunkkaisen makuisille palkkareille, juon uudelleenkin!”

Talkkunakoukussa

TalkMuru-talkkunamurot ovat Meduusojen uusin pakkomielle. Lotan mukaan koiran kuivamuonalta näyttävät nöppöset ovat kreisin hyviä turkkilaisen jogurtin ja mustikoiden tai sokerittoman mehukeiton kanssa – ja mikä parasta, ne pitävät todella hyvin nälkää. Nina on syöttänyt muruja lapsilleen niissä määrin, ettei suostu koskemaan niihin tikullakaan.

Talkkunamuroissa on 100 grammassa 300 kilokaloria, 12 grammaa proteiinia, ravintokuitua 20,7 g ja sokeria vain 1,5 g.

Testissä afrikkalaisrytmit

Helsinkiin avattiin tällä viikolla (10.4.) afrorytmeihin, erityisesti kizombaan, sembaan, kuduroon ja afrohouseen erikoistunut tanssikoulu Azembora. Teräsmeduusojen kahden naisen tutkimusryhmä (Miia ja Sofia) kävi alkuviikosta tutustumassa kouluun. Testiin päätyi aloittelijoille sopiva Afro Party -tunti, jossa harjoitellaan afrohousen ja kuduron helpompia liikkeitä suht rauhallisessa tahdissa. Sofia päätyi vielä testaamaan kizomba-tunnit (lue lisää täältä) ja Miiankin työpäivien taustamusiikkina on tiistaista lähtien soinut kuduro.

Tanssikoulu Azembora sijaitsee osoitteessa Telakkakatu 8 eli Nosturin talossa.

Meduusat munajahdissa

Paavin ja vapaapäivien lisäksi pääsiäisessä on tietysti parasta MUNAT. Tänä pääsiäisenä Teräsmeduusojen nörttisiipeä ovat erityisesti ilahduttaneet Star Wars -aiheiset suklaamunat, joita onkin välillä etsitty ympäri lähiseudun kauppoja (Lidlissä ei ole, S-Marketissa hyvänä päivänä on, Prismasta saa jopa 3-packeja!). Nyt jää enää ratkaistavaksi, mitä ihmettä teemme kaikilla näillä Yoda-, C-3PO- ja Stormtrooper-figuureilla.

PING!

Oletko aina miettinyt, miten voisit tehdä fiksua sisältöyhteistyötä some-vaikuttajien (kuten esimerkiksi eräiden Teräsmeduusojen) kanssa, mutta et ihan tiedä mitä tehdä, kehen olla yhteydessä tai muuten vaan ahdistaa koko juttu? Ota homma päivässä haltuun ja osta piletti PING Helsinki Business Festivalille 28.4.2017. PING on sisältömarkkinoinnin trendeihin ja tulevaisuuteen keskittyvä tapahtuma, jossa opit tuomaan vaikuttajamarkkinoinnin osaksi yrityksen liiketoimintaa siten, että irrallisten kampanjoiden sijaan syntyy mitattavia tuloksia, kuuluu lupaus. Nähdään siellä!