Meduusan verkossa 3/17

Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Jahas, jotain hippihommaa, mietin, kun sain joukkuetoverilta käteeni purkillisen uutta Fastin Natural-sarjan heraa. Tuotesarjan myyntivaltti on, että jauhe sisältää vain vähän ainesosia, ja herakin on kotimaista alkuperää (pakkauksen mukaan Kuusamosta, en tiedä onko siellä nyt ammuilla jotenkin erityisen lokoisaa). Kaakaonmakuinen hera sisältää itse heran lisäksi raakakaakaojauhetta, Kalaharin suolaa ja makeutusaineena steviaa. Olen itse aika nirso valmiiksi maustetuille jauheille, ne ovat yleensä aivan liian ällömakeita. Tässä mielessä Natural-hera yllätti positiivisesti: tuote maistui suklaiselle, mutta makeutusaineessa oli kerrankin säästelty. Ei tämä vielä maustamatonta vakiotuotettani ohita, mutta eiköhän tämäkin tule käytettyä. –Miia


Dance like no-one’s watching? No kukaan ei todellakaan katso sua, kun tuijottaa screenillä pyöriviä eeppisiä musavideoita ja yrittää hädässä pysyä mukana. Nina testasi WoW-festareilla Danceokea eli tanssikaraokea. Idea on simppeli: tanssi kuin videon Justin Timberlake, Kate Bush tai Tuiskun Antti. Älä patsastele, anna mennä. Kuvata ei saa ja kaikkien omaa tilaa pitää kunnioittaa. Jos keskellä päivää selvinpäin Tampere-talon neukkariin viritetty musavideobilekorneri sai ihmiset bailaamaan hiki hatussa, voimme vain kuvitella, miten huikea fiilis on Danceoke-baarisetissä. Kiinnostaa. Danceoke-bileitä järkkää ainakin Kapinatanssi-kollektiivi.

Nyt on kuulkaa mahtava tuote. V.I.Poo-suihketta voit käyttää välttääksesi haisevan nöyryytyksen. Sillä se peittää alleen lakupötköjesi löyhkän. Eli ei enää punastelua pomosi edessä.

(Oli sen verran hämärää, että suomennettakoon: kyseessä on vessanpönttöön suihkutettava aine, jonka tarkoitus on peittää paskanhaju. Ilmeisesti sitä pitäisi kanniskella mukana käsilaukussa.)

Mainos on vakuuttava. Kaunis filmitähti (nainen) ja palkittu elokuvaohjaaja (mies), oih.

V.I.Poolle kiitos että ohjaajaäijä voi mennä vessaan tähtösen jälkeen pökräämättä! Tähtönen selviää nolostumatta ja saanee pitää työnsä, tai ainakin maineensa muumina joka ei pasko! Kiitos ja ylistys kakkasuihkeelle!

Äh ei. Ei tämä ole hauskaa. Että riepoo tällainen häpeällä ja epävarmuudella markkinointi. Kukaan ei tarvitse vessanponttöön suihkutettavaa kemikaalia normaalien ruumiintoimintojen kätkemiseksi. Niissä kun ei ole mitään noloa. Ei ole. Toistan: EI OLE.

Sofia

Previous

Hunningolla avannossa

Next

Kolmen euron kulttiripsari

2 Comments

  1. mie

    Mikä sinun maustamaton vakiotuote on?

    • Miia

      Taloudessamme kuluu pääasiassa MyProteinin maustamatonta Impact Whey Protein -heraa, 5 kg pusseissa. Toisinaan menee jonkun muun valmistajan maustamatonta heraa, joskus myös maustamatonta riisiproteiinia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén