Sanovat, että se on parempaa kuin Lancômen Hypnôse.

Sitä voi joutua saalistamaan viikkokausia, ja sen perässä joutuu soittelemaan halpakauppoihin, se kun viedään hyllyistä saman tien.

Pakkohan sitä oli kokeilla.

Essencen The False Lashes -ripsaria siis.

Come to mama.

Normaalisti en edes testaisi ripsaria, joka ei lähde pelkällä vedellä. Kova rajani menee silmämeikinpoistoaineessa. Siihen en koske, vaan ripsivärin on irrottava joko pelkällä vedellä tai viimeistään vedellä ja saippualla.

Lisäksi maskaran on oltava tuuheuttavaa, pidentävää, taivuttavaa, sovittava herkille silmille ja pysyttävä hyvin – myös kuumissa, kosteissa ja hikisissä hommissa ja olosuhteissa. Koska itken enemmän kuin Vain elämää -tähdet yhteensä, kyyneltenkesto on myös suotavaa.

No mitäpä luulet, täyttyykö tämä vaatimuslista kolmen euron kosmetiikalla? (Tarkalleen ottaen The False Lashes maksaa 3,49€ Tokmannilla. Merkkiä myy myös Citymarket.)

Aika pitkälti kuules. Tuuheuttaa, kyllä. Pidentää, hyvin. Kaareutttaa niin, että taivuttimella ei tee mitään. Ei ärsytä silmiä. Ja väri? Mustempi kuin sieluni, buahahhahahaa.

Mutta mutta. Kyllä se vähän varisee. Ei pahasti, mutta silti. Ihan päivän kuluessa, 45 minuutin jumppatunti ei erityisemmin hetkauttanut. Itselleni harja on sen verran iso, että se sotkee. (Mutta koska olen läävämuija extraordinaire, syhrään sitä sotkua vähän ja tadaa! minulla on smoky eyes -meikki!)

Entäpä se poisto? Vesi ei riitä, tarvitaan saippuaa. Poistuminen tapahtuu liejuna, eikä siisteinä paloina, tämä kun ei ole kolmekasi.

Lopputulemana: Onhan tämä nyt yksi parhaista kokeilemistani ripsiväreistä, vaikkakaan ei täydellinen. Mutta tällä hinnalla suljen äärimmäisen mustilla ja yllättävän pitkillä ripsillä kehystetyt silmäni tuotteen hienoisten puutteiden edessä.