Meduusan verkossa 2/17

Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl. Tällä viikolla ollaan jännän äärellä.

Siis MIKÄ hame tuo on? Reaktio oli sama kuin kahdeksanvuotiaalla, joka osoitti toppahametta huvittuneena. Nina selitti, että toppahame on kätevä vetää trikoiden päälle kun piipahtaa ulkona. Mutta trikoothan ovat ihan stockakelvot housut sellaisinaan! Talvijuoksua harrastavat naiset kertovat, että toppahameen kanssa ei peba jäädy. Ja että se on kelpo rinnekeskushengailuasu ja ja ja…

Hame ja takki Skhoop, kengät Merrell, pipo Fjällräven, saatu blogin kautta. Trikoot Lidl.

Kokeilunhan se vaati. Sofia on edelleen sitä mieltä että toppahame on vähän älytön ja aika turha, mutta on silti selittämättömästi hulluna kuvan Skhoopin hameeseen. Sekä takkiin! Skhoop on yhden naisen ompelupuuhista alkunsa saanut ruotsalainen yritys, joka tekee naisten suunnittelemia aktiivivaatteita naisille. Kuvan asua saa myös kiiltävissä metalliväreissä (sydän tähän)! Skhoop -tuotteita myy mm. Wow it.

Nyt vaivaa syvä feministinen hämmennys. Kalevalakoru teki “anarkistisen” Sylkevä tyttö -riipuksen Kim Simonssonin veistoksesta. Koska tytöt eivät ole vaan tehty kukkasista vaan myös räkäpalleroista. Mahtavaa. Veistos on hauska ja muistuttaa siitä, kun lapsena yritti valuttaa sylkijojoa niin pitkäksi kuin mahdollista. Mutta se koru sitten…noh tällainen olo siitä meille tuli:

Kovasti on tässä kummastuttanut myös Digiboomin lasten oikeuksia verkossa tukeva kamppis. Sitä markkinoidaan mm. “Pidä piirakka piilossa” -siirtotatuoinneilla. Tota noi.

Mistä me nyt puhumme? Mikä on “piirakka” tässä yhteydessä? Kenen “piirakasta” on kyse? Onko “piirakoiden” hallitsematon esiinputkahtelu ongelma?

Kuva askarreltu kuvakaappauksesta Digiboomin Instafeedistä.

Entäpä banaanit? Tai “banaanit”? Vai eikö niitä tarvitse pitää piilossa? Ei varmaan. Koska kyllä vilkkuvat piirakat ovat paljon isompi ongelma kuin esimerkiksi vasten vastaanottajan tahtoa lähetellyt “banaanit”, jos internettiä kun kelataan.

Vi hjärta Sverige. Sitä tässä mietitään, että miksi emme jo asu Ruotsissa. Katsokaa nyt tätäkin, Delicaton punssirullan makuinen proteiinipatukka! Punssirullan.

Previous

Aktiivivinkit Tallinnaan

Next

Noin viikon olut: Fat Lizard Track Day Session IPA

2 Comments

  1. Loistavin palsta ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén