Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla tanssitaan, syödään ja nukutaan. Mitäpä sitä muuta tarttee!

Tanssi!

Kuten Verka Serduchka sen sanoi, don’t live to dance, dance to live. Nyt tulee metasuositus: väijy Ninan tonttia ja tiedät kaiken tietämisen arvoisen Kuopio tanssii ja soi -festareista. Tai mene paikalle, vielä ehtii hyvin, sillä zembalot jatkuvat 20.6. saakka.

Syö!

Kuten Dressmanin mainos sen sanoi, onnea Tapiola. Sinne avattiin justiinsa Espoon ensimmäinen Sandro. Onnea paitsi siksi, että Sandron ruoka on hyvää (ja lounaalla saa kakkua!), myös siksi että Tapiolan Sandrossa on oikein kiva terassi.

Kiitämme erityisesti petankkirataa ja lapset puuhassa pitävää hiekkalaatikkoa.

Ruoasta puheenollen vinkkaamme myös, että Silja Line on panostanut vegaaniruokiin uusissa buffa- ja a la carte -menuissaan. Sapuskoja on kehitetty yhdessä somevaikuttaja-vegaanien kanssa, eikä luvassa enää todellakaan ole lämmitettyä HMP:tä! Vielä isompi valikoima vegaanisafkoja on tulossa syksyllä, mutta kyllä vegaaniseilaaja jo nyt itsensä kylläiseksi saa.

Sofialta tiedoksi että vegaaniruoat näyttivät oikein hyviltä, mutta anemiasta kärsivänä ja puolimaran päälle oli pakko vetää veristä pihviä.

Vegaanisapuskoista tulee lisää juttua myöhemmin kun Meduusan isku kohdistuu Pizza Raxiin, jonka pöydät kuulemma näinä päivinä notkuvat vegaanisia mättöjä!

Nuku!

Nuku yö ulkona -kamppis lanseerattiin Suomeen viime vuonna, ja se sai heti jättisuosion.

Tänä vuonna nukutaan tulevan lauantain ja sunnuntain välinen yö. Jos et ehdi, niin ei hätää, nuku joku toinen yö, mutta kokeile kuitenkin! Varsinkin, jos et ole sitä aiemmin tehnyt. Helpolla pääsee, kun pistää vaikka riippumaton partsille, mutta kunnon eräilykin on tietysti sallittua!