Kunnon lifestyle-bloggaajien lailla mekin testaamme uutuuskosmetiikkaa. Nyt on trendikästä kokkailla kräämit itse puhtaista raaka-aineista, joten pyysimme DIY Kosmetiikalta kaunistumissetin* kokeiltavaksi.Aika heleitä meistä sitten tulikin.Testasimme kirkastavan savinaamion ja virkistävän limevartalokuorinnan. Paketissa kotipostiin saapui pieniä purnukoita ja reseptit. Jotka tietenkin hukkasimme, mutta onneksi ne löytyvät myös netistä.Kokkailu ei tällä kertaa sisältänyt mittaamista ja sekoittamista vaativampia toimenpiteitä. Näistäkin suoriuduimme vain osittain, sillä käytössä ei ollut vaakaa. Summittaisellakin mittailulla tuotteista tuli ihan vakuuttavia sörsseleitä. (Toim. huom. alla olevasta kuvasta käy ilmi kuinka kaikki “osallistuivat” kosmetiikan tekemiseen.)Kasvonaamio oli hyvin savinen. Savekas? Ruusuveden tuoksu oli miellyttävä. Varhaiskeski-ikäisillä naamanahoillamme naamio tuntui hyvin tehokkaasti kiristävältä ja putsauksen jälkeen tuntui punoitusta. Emme tulleet vuosia nuoremmiksi, mutta emme rupsahtaneetkaan. Erityisbonuskiitos maskin tarjoamasta kodak momentista!

Olimme temmeltäneet metsässä testipäivänä. Poluilta poikkeamisten jäljiltä olimme hiukan naarmuisia, mitä emme suosittele lähtötilanteeksi reilusti suolaa sisältävän limekuorinnan testaamiselle. Virkistyimme tosin voimallisesti itse kukin, kun holvasimme varoituksista huolimatta töhkää haavoihimme. Limen tuoksu oli voimakas ja raikas, kesädrinkkimäinen. Iho tuntui ehjiltä kohdiltaan miellyttävän lipakalta käsittelyn jälkeen ja hento mojiton tuulahdus miellytti.

Kokkauskokemus oli mielenkiintoinen ja suosittelemme kyllä tällaisia tee se itse -kosmetiikkakokeiluja muillekin. Aika kiva lahjaidea. Ei ehkä just meille, mutta kauneusorientoituneemmille tyypeille.Oikeasti tällainen alkaa kiinnostaa sitten, kun mikstuuroihin voi lisätä kaljaa. Nopean selvityksen mukaan olisimme toki voineet tehdäkin niin, tämän postauksen mukaan olutta voi huljautella niin shampooseen kuin vaahtokylpyyn ja tämä tsekkiläinen firma myy vallan olutkosmetiikkaa. Mikä mahdollisuus Teris-yritysvierailulle?

* Kosmetiikkatuotteet saatu