Kauneus for dummies: älä käy suihkussa

Kauneus for dummies -palstalta löydät maailman yksinkertaisimmat kaunistumisvinkit. 

Suihkuttelun sietämätön rasittavuus

Q: ”En tykkää enkä jaksa käydä suihkussa kovin usein, mutta en kuitenkaan halua näyttää rupuiselta enkä haista ainakaan kauhean pahalta. Vinkkejä tähän?

A: Hear hear! Suihkussa käymisen minimoinnin taito on erityisosaamistamme! Tarvitset seuraavat tuotteet/tarvikkeet:

 • kosteuspyyhkeitä, esim. vauvoille tarkoitettuja: näillä pyyhkäiset kainalot, tissihiet, jalkovälin ja mahdolliset poskille levinneet meikit hetkessä
 • kuivashampoota: lähes pakollinen läävämuijatuote. Muista suihkuttaa reilusti! Enemmän on enemmän!
 • hiuslakkaa: jos hiuksesi ovat pidemmät kuin lyhyet, mutta lyhyemmät kuin ponnarille ylettävät, tarvitset kuivashampoon lisäksi lakkaa, jotta klähmäiset haivenesi pysyvät aloillaan
 • deodorantin / antiperspirantin: jos siis pelkäät haisevasi. Aitoa läävistä tuskin haittaa. Mutta muista pyyhkäistä kainalot puhtaiksi ennen dödön laittamista, ettet pahenna tilannetta.

Kaikista eniten tarvitset kuitenkin pokkaa. Nimittäin suurin osa ihmisistä tuijottaa vain omaa peilikuvaansa eikä tule kyseenalaistaneeksi kanssakulkijoiden hygieniatasoa, jos tämä ei ole selkeästi rappiolla.

Kysyttävää tai lisättävää? Jätä kommentti. Poimimme kommenteista sisältöä palstallemme eli jos olet onnekas, saat läävämuijavastauksen kinkkiseen kyssäriisi. 

Disclaimer: Ninalla on kauneusalan koulutus ja työkokemusta, eli vinkit eivät ole täysin hasardeja.

Previous

Nyt tulee ruumiita!

Next

Kiitos keho (ja vähän myös kritiikkiä)

2 Comments

 1. J

  Jes! Muista myös hämäykset: vaihda vaatteet joka päivä, niin kanssakulkija voi luulla sinun myös peseytyneen välillä. Myös suihkun lattian kastelu on tehokas kikka hämätä – myös itseä.

  • Terasmeduusat

   Nyt on selvästi ammattilainen kommentoimassa. Arvostamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén