(Kaljaa ja) miesruumiita

Onko miehillä ulkonäköpaineita? Me kysyimme, karvanaamat vastasivat.
Tenttasimme omilta miehiltämme ja parilta lainatultakin, että onko heillä ulkonäköpaineita, ja miten paineisiin vaikuttaisi toisenlainen parisuhdestatus. Vastaajat ovat 35-44-vuotiaita cis-miehiä, joista kuusi on parisuhteessa ja kaksi sinkkuja.

Karvanaama 1:

Pituus 175 cm, paino 86 kg.

Minulla on ulkonäköpaineita. Olisi myös silloin, jos olisin sinkku. Olen ylipainoinen vaikken halua olla. Kokemani paineet tulevat sekä itsestäni että ulkopuolelta. Jos olisin hoikempi, en kuorsaisi, ehkä. Lisäksi näyttäisin paremmalta, varmasti karismaattisemmalta.

Karvanaama 2:

Pituus 180 cm, paino 80 kg. (Vastaaja halusi lisätä että rasva% 8 ja penkistä ainakin 125 kiloa.)

En koe ulkonäköpaineita. Minä vain olen helvetin hyvännäköinen. Ja fiksu. Ja rikas. Pistää miettimään miksi olen sinkku…

Karvanaama 3:

Pituus 173 cm, paino 88 kg.

Koen, joka päivä. Perheessämme on jo pienestä pitäen laskettu leikkiä painosta, ja saunassa laskimme perheenjäsentemme vatsamakkaroita. Vaikka tämä olikin vain vitsiä, niin keski-iän lähestyessä lihominen on ollut minulle todella vaikea pala.

Jos olisin sinkku, yrittäisin tehdä asialle aktiivisemmin jotain. Nyt ei tarvitse, sillä minulla on puoliso (yritän kyllä urheilla, mutta vain oman hyvinvointini vuoksi, en ulkonäön).

Karvanaama 4:

Pituus 178 cm, paino 88 kg.

Mulla on enimmäkseen sisäisiä paineita elää terveellisesti ja olla voimakas ja ketterä. Läski tulee ja voimat menee, jos ei pidä rutiineja yllä. No mutta olishan se kiva ens kesänä olla pyykkilautakunnossa hietsussa.

Sinkkuus varmaan tekee tästä asiasta jotenkin vielä akuutimman. Ei paljoa, mutta jonkun verran.

Paineet tulee itseltä. Oon 40 ja voisin olla läski sika ja siltikään kukaan ei tulisi mua ulkonäostä moittimaan.

Karvanaama 5:

Pituus 169 cm, paino 82 kg.

No ei kyllä enää ole ulkonäköpaineita. Nuorempana ahdisti silmäpussit. Ja mitä pituuteen tulee, niin olen sen pituinen kuin olen, ei sen miettiminen mitään muuta. Mutta ehkä oon kompensoinut sitä näillä lihaksilla.

Karvanaama 6:

Pituus 192 cm, paino 113 kg.

Koen ulkonäköpaineita niinä hetkinä, kun on muuten itsetunto matalalla. Useimmitten nykyään en. Luulisin että pitkä yhteiselo vaimon kanssa madaltaa ulkonäköpaineita. Toisaalta isompi projekti muuttaa itsensä edes välttävästi yhteiskuntakelpoiseksi kun on pakko poistua kotoa.

Sellaisen bonuksen voisi vielä lisätä, että silloin kun koen paineita, niin koen niitä lähinnä verrattuna muihin miehiin. En naisiin. En ihan ymmärrä mistä tää johtuu. Mutta luulisin että ehkä siitä, että huonoitsetuntohetkinä ajattelen, että olen jotenkin valehdellut itsestäni.

Karvanaama 7:

Pituus 178 cm, paino 85 kg.

Koen ulkonäköpaineita. Enhän mä voi tällaisena karvaisena ylipainoisena mennä esimerkiksi uimahalliin. Äläkä sano että mä voin, koska mä en voi.

Ja työmarkkinoilla voin sanoa rehellisesti että musta tuntuu että pitkät hoikat tyypit saa ne duunit. Ja se on tutkittuakin että niin se on, ajokoiramaiset miehet menestyy. Niin mulle tulee paineita alkaa laihduttaa ja lenkkeillä.

Jos olisin sinkku, kokisin suurempaa epätoivoa. Nyt kun muija on jallitettu ja on yhteinen asuntolaina, niin se ei katoa niin helpolla.

Karvanaama 8:

Pituus 168 cm, paino 79 kg.

Ei ole, olen mielestäni tosi hyvännäköinen. En koe paineita, haluaisin kyllä olla paremmassa kunnossa mutta en koe siitä mitään stressiä. En usko että olisi sen kummemmin paineita sinkkunakaan. Ehkä yrittäisin olla paremman näköinen. Siis yrittäisin, en olisi. (Vastaaja halusi nostaa myös esiin että Tom Hardy näyttää häneltä.)


Tätä postausta tehdessä juotiin kaljaa ja esineellistettiin miehiä. Kuvissa esiintyviä karvanaamoja ei ole vahingoitettu, ja kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä. Rasvat 8% ja penkistä 125 kg -miehen (kuvassa yllä) yhteystiedot saa pyytämällä, hän toivoi ilmoittamaan.

Previous

Olen nähnyt takavalon

Next

Naista karvoihin katsominen

6 Comments

 1. Emilia

  No ehdottomasti yhteystiedot jakoon ”penkistä 125kg”- mieheltä. ✌? Meduusat voi sit sen jälkeen lisätä meriitti-luetteloon vielä sinkkujen pimppaamisen!

  • Sofia

   Laita meille sähköpostia niin välitetään tiedot 😀

 2. Reeta

  Komeita, miehekkäitä ja hyväkroppaisia miehiä kaikissa noissa kuvissa. Onpa sääli, että niistäkin monet kokee ulkonäköpaineita. :-/

 3. Meeppu

  No johan nyt! Komeita karvanaamoja ruutu täynnä! Ja vieläpä varsin pieniä miehiä ja silti monet kokee ylipainoiseksi itsensä. Melkeinpä jo luulin, että se on vain meidän akkojen kaakatuksia..

  • Terasmeduusat

   Varsin pienuus kun näemmä on yksi miehinen ulkonäköongelma. Ei ole helppoa kellään, ei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén