Instagramin painonvartija

Seuraa tunnustus: kilosi kiinnostavat minua somessa.

Postasin pari päivää sitten hyvän kyykkypäivän jälkeen ilahtuneita tunnelmiani instastoorissani. En yleensä jaa spesifejä treenituloksiani, koska en koe niistä olevan kenellekään mitään erityistä iloa tahi hyötyä, mutta olin niin tyytyväinen kyykättyäni pitkästä aikaa yli 80 kilon sarjapainolla, että halusin jakaa sen maailmalle.

Jäin tämän jälkeen miettimään, mitä väliä kiloilla oikeastaan on. Kuka kostuu mitään siitä, että tietää päivän treenini tulokset, etenkään kun en ole kilpaurheilija tai minkäänlainen inspiraationlähde?

Mutta tästä huolimatta olen kyllä kovin kiinnostunut siitä, millaisia tuloksia muut tekevät. Minua eivät sinänsä kiinnosta jonkun treenin yleiset, isot linjat tai treenimäärät, mutta yksittäisten tulosten kyyläämisessä on välillä jotakin hirmuisen tenhoavaa.

On ristiriitaista ja hieman noloakin olla somessa jonkin sortin painonvartija. Saatan pysäyttää instastoorin, jotta ehdin kalkuloida millä painolla tässä tuusataankaan. Tai zoomata kuvaa, jotta näen mitä levypainoja siellä oikein kolistellaan, tihrustaa onko se nyt viidentoista vai kahdenkympin limppu.

Kaipa siinä on kyse vertailusta: minä nostan tämän verran, tuo toinen nostaa tuon verran. Mitä siinä verrataan ja onko siitä mitään hyötyä? Harvemmin. Mutta onko se silti aika hiton kiinnostavaa? Oi kyllä.

Lue myös: Datakyylät ja ne joita ei voisi muiden turaaminen vähempää kiinnostaa

Painoja ja muuta Instagramissa: @lottapumpui

Previous

Asioita, joita joogaohjaajat sanovat (ja mitä siitä seuraa)

Next

Pitääkö huolestua kun treeneissä kulkee hyvin?

1 Comment

  1. Mursu

    No voi kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén