Huonon feministin tunnustukset

Koska olen julkisesti mennyt tunnustautumaan feministiksi, koen välillä syyllisyyttä, että olen siinä hommassa ihan paska ja pilaan kaikkien kunnon telaketjufemakkojen maineen. Joten päätin toimia tässä asiassa kuten suuresti fanittamani Eminem:

Eli kerron itse kaiken niin ette sitten voi syyttää minua mistään kun näette minut maratonilla huutelemassa ohittavalle miehelle uuuuu mitkä reidet!, ja se ei olisi ahdistelua se olisi kohteliaisuus, siis eikö täällä enää saa mitään kenellekään sanoa!!!

Noniin, siinä tulikin ensimmäinen tunnustus. Esineellistän miehiä ja rankasti esineellistänkin. Tosi monissa miehissä minua ei kiinnosta mikään muu kuin heidän ulkonäkönsä. Esineellistän myös naisia. Sori siitä.

Ja aloituksessa tuli toinenkin juttu, elikkäs Eminem. Olen hulluna Eminemiin. Ensinnäkin Eminem on kuuma (kts. ensimmäinen kohta), ja toiseksi hän tekee hyvää musiikkia. Varsinkin hyviä sanoituksia. Kyllä, minä pidän seksistisistä rap-sanoituksista, ja sekin aiemmin kohua aiheuttanut suomiräpäyttäjien “kääntyy lesboja streitiks”-juttu oli minusta ainoastaan hauska – vaikka tiedostan lainin ongelmat. Sori siitä.

En halua tehdä ärsyttäviä “miesten töitä”. Väitän että en osaa enkä edes opettele. Pyydän ihan röyhkeästi miehiä tekemään kaikenlaista korjausta ja nikkarointia ja kantamaan asioita, vaikka voisin aivan yhtä hyvin hoitaa ne itse. Sori siitä.

En ota teknisistä asioista selvää. En oikein tiedä mistä sähkö tulee pistokkeeseen (juujuu joku voimalaitos jossain ja blaa). En ymmärrä miten televisio toimii. En tiedä edes miten internet toimii! (Teoriani on, että jokin voima loi internetin ja yhtenä päivänä se vaan tupsahti meille ja me opettelimme puhumaan sitä.) Sori siitä.

En pysy mukana feministisessä keskustelussa. Cis menee vielä mutta siis apuaa kuka näitä kaikkia termejä voi ymmärtää tai muistaa iik en minä ainakaan! Sori siitä.

En jaksa kantaa huolta kaikista maailman naisista ja tytöistä (ja muista ihmisistä) koko ajan. Pääasiassa siksi, että vaikka naisasia on ihan for realz minulle tärkeää, ajattelen kuitenkin pääasiassa itseäni. Sori siitä.

Ajattelen, että on olemassa vääränlaista feminismiä, ja se on sellaista feminismiä jossa ajatellaan eri tavalla kuin minä ajattelen. Sori siitä.

Odotan, että miehet tuovat minulle kukkia. Sori siitä.

En usko tasa-arvoiseen parisuhteeseen, ja ajattelen että nykymiehistä on tullut velttoja tossukoita, jotka eivät enää osaa ottaa ohjia käsiinsä. Ja ai kauhia, olen sitä mieltä että heidän pitäisi. Sori siitä.

Yritän yleensä puhua sovittelevasti ja pyytelen koko ajan anteeksi. Sori siitä.

Previous

Se oudompi ämpärilista

Next

Naiset ei haise pahalle!

1 Comment

  1. Voi kiitos paljon ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén