Terveisiä Barcelona – Valencia busissta. Täällä on wifi!

Sellaista tässä mietin, että ihmiselle tapahtuu jotain outoa, kun sen pistää lämpimään. Ainakin tällaiselle kylmän ilmanalan asukille.

Pakkasin mukaan asiallisia aikuisvaatteita (kuten meissä kaikissa, minut mukaanlukien, hämmennystä aiheuttaneen pellavaisen PUOLIHAMEEN) ja tein töitä vielä Oak Barrelista.

Cross my heart/ hope to die/ stick a needle/ in my eye! LOL.

Sitten yhtäkkiä kävelimmekin Barcelonan illassa ja joimme puhtaasti janoomme pullon roseeta varmaan vartissa.

Minkä jälkeen istuimme rannassa (ei väsytä enää!) ja melkein leikillämme suunnittelimme varastavamme purjeveneen (osaan ajaa sellaista, osaan osaan!).

Pensionaatissa oli muitakin hienostuneita yksityiskohtia, kuten se, että vessan oven sai kiinni, jos sen nosti hiukan sijoiltaan.

Melkein leikillämme suunnittelimme lähtevämme myös härkäjuoksuun. Ja johonkin juhlaan, missä ammutaan sangriaa SuperSoaker-vesipyssyillä, tai saattoi se samakin juhla olla, se jossa on ne härät.

Sellaista tulee päähän kun ihmisen päästää lämpimään ilmanalaan. Aikuisvaatteista huolimatta ostaa roinakaupasta roikkuvat tingeltangel-korvakorut ja nahkakaupassa hiveltää niiteillä ja hapsuilla koristettuja hippiveskoja.

Sitä syö aamiaiseksi suklaalla täytettyjä croissantteja ja laittaa kahviin sokeria. Ja kaikista eniten kiinnostaa se, milloin pääsee uimaan!

No, toki sekin kiinnostaa, että milloin päästään luonnonpuistoon haikkaamaan. Ja se, että löydänkö juuri sellaisen niiteillä koristellun hippikäsilaukun kuin haluaisin. Sekä tietysti vesimelonimargarita.

Päätän raporttini ihastuttavan modernista Alsa-bussista (wifi JA internez selkänojan näytössä!) tähän. Palaillaan Valenciasta!