Joko olet kyllästynyt Best nine -kuviin? No ei mahda mitään, täältä olis vielä yksi setti tulossa!

Sekä paljastavat tarinat kuvien takaa, totta kai…

Best nine on siis instagramin yhdeksän suosituinta kuvaa. Jos käytät instaa aktiivisesti niin olet näihin varmasti törmännytkin. Kaikkinensa mun vuoden 2018 Best nine – kokoelma näytti tältä:

Omasta näkökulmastani nämä kuvat kuvaavat kulunutta vuotta tosi hyvin. Puuttuuhan tästä tietysti monta kivaa hetkeä, mikä on mahtava juttu. Että vuoden aikana on ollut enemmän kuin yhdeksän kivaa asiaa…

Valikoituneet kuvat ovat parilta tosi kivalta reissulta, ja mukavia asioita, joita on tultu tehtyä. Ja näistä näkee kyllä tosi hyvin mistä pidän: vedestä, rannoista, uimisesta, auringonlaskuista, hauskoista vaatteista, temppuilusta ja alastomuudesta!

1. Nakkena Yyterissä

Tämä kuva on työreissulta Yyterin nakurannalle. Kuvia otettiin aika monta, muun muassa siksi että kuvissa tuppasi vilkkumaan kaikenlaista mistä saa instassa bannit!

Valitsin otoksista tämän, jossa näytän kevyesti närkästyneeltä siksi, että näytin siellä närkästyneeltä. Suomessa kun on se ihme meininki, että täällä ei voi olla alasti edes nakurannalla ilman, että paikalle tulee pervopettereitä kiikaroimaan ja valokuvaamaan. Kyllä: samantien kun otin vaatteet pois, puskista nousi setämiehiä kiikareineen.

2. Auringonlasku Suvisaaristossa

Kesän kaunein auringonlasku oli tuona yönä Estholmenissa. Ihana reissu muutenkin: mieletön sää ja ihanaa oleilua. Kävimme muun muassa kalassa ja soudin meidät Pentalaan.

3. Taitava poikanen

Tämä kuva on otettu släkkäämässä äitienpäivänä. Lasten akroilut pyörii enemmän hyppyjen ja volttien parissa, itse yritän kegeillä släkillä. Ja siis kelatkaa millainen sää oli äitienpäivänä! Siitähän se vasta alkoi: oli ihan huikea kesä!

4. Avantouimassa jouluaattona

Sitten suoraan toiseen ääripäähän! Kävimme avantouimassa jouluaattona. Pakkasta oli 11 astetta ja vesi oli ehkä 1-2 asteista. Mutta seura piti lämpimänä…

5. Naku-uimassa mökillä

Tämä kuva on kesän ensimmäiseltä mökkireissulta juhannuksena. Silloin sää oli vähän vilakka ja vesi samoin, mutta uimaan oli päästävä!

6. Blogigaalan asu

Keväällä olin Inspiration Blog Awardsissa ja ostin tämän koltun kirppikseltä niitä pippaloita varten. Ostan yleensä aina kirppismekon tällaisia menoja varten. Korvakorut ovat poikaystävän tekemät.

Lisää juttua täällä.

7. Joogahaaste

Sain äskettäin tehtyä ensimmäisen joogahaasteen ikinä loppuun asti. Tämä kuva oli #tipsychristmasyogis-haasteen suosituin.

Kuva otettiin juuri ennen auringonlaskua, ja oli hirveä kiire ottaa se ennen kuin pimenee. Siitä huolimatta ehdittiin ottaa aika monta kappaletta, kun tuo asento ei ollut se helpoin mahdollinen kuvattava!! Sängyssä ei ole lakanoita, koska minulla oli joulusiivous kesken.

Lue lisää täältä.

8. Iltauinnilla Estholmenissa

Tämä kuva on samalta saarireissulta kuin auringonlaskukuvakin. Näemmä näissä alkaa muodostua kaava: joko olen alasti tai sitten jossain erikoisasussa…

9. Voittoisa Ping-asu

…kuten tässä. Tällä asulla voitin Ping-festivaalien parhaan asun palkinnon. Teema oli sparkle with colour. Mekko on vanha Miss Suomen kolttu jostain 80-90-luvulta ja päässäni on peruukki ja papukaijavalot Tigeristä.

P. S. Täältä löytyy omat best nine -kuvat.