Arvaa kenen avaimet?

Avainniput ovat jostain syystä tämän kevään puheenaiheita. Maaliskuussa Ylelle kolumnoiva Maria Pettersson kirjoitti miehekkään avainnippunsa inspiroimana esineiden omituisista sukupuolituksista, ja tänään Mua lemmitkö vielä, Kustaa -blogissa pohdittiin, mitä ihmisestä voi päätellä tämän avainten perusteella. Teräsmeduusat innostuivat keskustelemaan omista avainnipuistaan. Osaatko arvata, mikä nippu kuuluu kellekin meduusalle? Mitä meistä näiden perusteella voi päätellä?

1.

Näiden avainten omistajalla on monta rautaa tulessa. Niin monta, että emme edes ymmärrä mitä ne mahtavat olla. Tunnistamme kaksi erilaista kotiavainta ja todennäköisesti pyörän lukkoon sopivia avaimia. Tämä Meduusa salailee jotain, sillä yksi avaimista on ilmiselvästi tarkoitettu päiväkirjan lukitsemiseen!

2.

Tässäpä perinteinen, tuttua ja turvallista mennyttä henkivä avainnippu. Epäilemme, että Volvolla Abloy-lukittuun kotiinsa ajava henkilö syö mannavelliä ja ruisleipää sekä harrastaa intohimoisesti hiihtoa ja marjastusta. Voimme myös olla väärässä.

3.

Juoksukenkä, paaviaiheet, viittaus kulttuuritäteilyyn. Nämä ovat ilmiselvästi Teräsmeduusan avaimet. Mutta kenen sydäntä nämä asiat ovat lähinnä? Ja kenellä on noin vähän ovia ja polkupyörän lukkoja avattavaksi (ellei taivaan porttein avaimia siis lasketa)?

4.

Onko näiden avainten omistaja Teräsmeduusa laisinkaan? Huijaammeko teitä karvanaamalta anastetulla avainnipulla? Ken huokuu dominoivaa maskuliinisuutta mustalla nahkasuikulalla, mystisellä pyöreällä esineellä ja koruttoman linjakkaalla metallinpalalla? Ja ennen kaikkea, mikä on näiden esineiden tarkoitus?

Kerro veikkauksesi kommenteissa, arvomme oikein vastanneiden kesken Teräsmeduusat-avainperän!

P.S. Huijasimme, emme arvo. Koska Teräsmeduusat-avaimenperiä ei ole olemassa (vielä). Mutta arpoisimme jos niitä olisi.

Previous

Vaarallinen rakkaus

Next

Älä usko mitään muuta

11 Comments

 1. Seija

  1. Niina 2. Mia 3. Sofia 4. Lotta

 2. Meeri

  1. Lotta 2. Nina 3. Sofia 4. Mia

 3. Riemastuttava arvaustehtävä 🙂 Olisin laittanut saman kuin Meeri. Siispä Mia ja Lotta saavat vaihtaa paikkaa keskenään
  1. Mia
  2. Nina
  3. Sofia
  4. Lotta

 4. Eeva

  Ihana tehtävä! Arvaukseni:
  1. Lotta
  2. Nina
  3. Sofia
  4. Mia

  • Sofia

   Melkein 🙂

   Ilmeisesti noi mun avaimet oli tosi helpot kun kaikki sai ne oikein 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén