Bongasin Puutalobabysta Kristan listan kauneusasioista, joita hän ei tee:

“Naomi Wolfin ”Kauneuden myytti” teki joskus opiskeluaikaan minuun vaikutuksen. Jos en ihan väärin muista, juuri Wolfilta oli peräisin ajatus naisen kolmesta työvuorosta.

Yksi niistä on työvuoro naisen palkkatyössä. Toinen on työvuoro kotitöissä. Ja vielä kolmantena on kolmas työvuoro kauneuden eteen. Aika osuva ajatus. Kuinka monta työvuoroa te teette?”

Itse muistan joskus lukeneeni, että jos tekee kaiken sen, mitä meille mediassa ohjeistetaan, se vie kokopäivätyön verran aikaa viikossa.

DARLING et arvaa kuinka paljon työtä vaatii olla näin FABULOUS.

Itse olen aina ollut aika rento kauneudenhoidon suhteen. Nykyisin olen vähän kiinnostunut ihonhoidosta, koska olen löytänyt tehokkaita tuotteita. Ja siksikin, että en halua näyttää kovasti vanhemmalta kuin olen.

Olen jopa testannut muodikasta sheet maskia, mutta ei minusta ikinä tule sellaista ihmistä, jonka mielestä on kovinkin ihanaa lätkiä naamaansa jotain naamioita sun muuta.

Kristan lista näyttikin aika tutulta. No mitä sitten en tee? Kas tässä lista:

1. Hoitolat

Ei tulisi mieleenkään mennä minnekään hoitolaan kasvohoitoon (siis MIKSI?) saati jalkahoitoon (hyi ÄLÄ koske mun varpaisiin!). En kerta kaikkiaan tajua mitä kivaa siinä muka on! Aika menee hukkaan, naama on märkä eikä mitään tuloksia tule.

2. Hiusten leikkauttaminen

Olen käynyt leikkauttamassa hiukseni viimeksi joskus 2003. On mulla sakset kotonakin!

3. Säännöllinen meikkaaminen

Ei pysty, ei jaksa ei kykene. Eikä tällä naamalla tartte, hehe!!!

Meikkaajan käsittelyyn on aina silloin tällöin mentävä, vaikka hoidan senkin mieluusti itse, koska turhaudun paikallani istumiseen. Mutta onhan se jälki parempaa ammattilaisen tekemänä. Luottomeikkaajani on Jenni Jii, ja hän laittaa myös mun tukan.

4. Meikkien poistaminen

Jeesus Kristus KUKA JAKSAA erikseen poistaa jotain silmämeikkejä? Hu,,hu minä sanon. Se mikä ei vedellä ja käsisaippualla lähde, ei ole tervetullut minun meikkipussiini.

Katsokaa mulla on kynsilakkaa!

5. Säännöllinen sheivaaminen

Minussa ei kasva paljoa karvaa, eivätkä karvat haittaa minua tai ahdista läheisiäni. Kainalot ajan aika säännöllisesti koska haisen helposti, muita karvoja silloin kun huvittaa. Kulmia en nypi IKINÄ enkä anna meikkaajienkaan nyppiä.

Minulle olisi painajainen hävetä omia karvojani tai olla niin karvakammoisen ihmisen kanssa, että pari haituvaa jossain haittaisi. Siihenkään ei voi sanoa kuin hu,,hu!

6. Vartalon kuorinta

Halojaa miksi! Peskää vampulla ihmiset tai sellaisella hanskalla! En myöskään raspaa jalkojani enkä edes omista raspia, eikös sekin ole ihon kuorimista? Naamaakaan en kuori kuorinta-aineilla, mutta pesen karhealla ja käytän kuorivia tuotteita.

Käytän usein vaan yhtä meikkituotetta kerrallaan, ja se on yleensä joko poskipuna tai huulipuna. Tässä mun ainoa vakkarikäyttöön jäänyt huulipuna: Chanel Velvet Allure Rouge L’Exuberante. Paras väri, millään halpiksella ei vaan ole vastaavaa, trust me olen etsinyt!

+ 1 Kasvovesi

Aijai takinkääntöä luvassa… En käyttänyt kasvovettä sitten teini-iän, enkä nähnyt sille mitään tarvetta. Sitten jossain mielenhäiriössä ostin Kicksin kuorivan kasvoveden ja olen käyttänyt sitä ehkä kolme kertaa viikossa kun muistan. Ja pidän siitä! Mutta vähän epäilen, että kun pullo loppuu, uutta en osta. Koska en jaksa.