Tänään haastamme teidät sikailemaan. Kinkku on hyvä möyhiä mureaksi ennen sinappihunnutusta ja uuniin lyömistä, tiedättehän sen. Kokeilkaapa siis Ninan johdolla joulukinkku-asanaa eli pig posea. Tarjoamme omat vaihtoehdot niin markettikinkun kuin hifistelykinkun ystäville.

Vaihtoehto 1: markettikinkku

Jos tykkäät alittaa aidan matalalta, ostat halvimman kinkun marketista eikä neilikoilla tarvitse koreilla, tämä asana voi olla valintasi.

Ohje: Istu polvillesi maahan, aseta kyynärpäät polvia vasten ja kyynärvarret lattialle. Kinkku kattoa kohti, vatsalihakset käyttöön ja jalkaterät saparoiksi ylöspäin. Röh.

Vaihtoehto 2: luomukinkku tai kinkuke

Et normaalisti syö lihaa, mutta jouluna ostat eettisimmän putiikin pienen luomukinkun. Tai vaihtoehtoisesti kinkun paikkaa pöydässä koristaa seitanmötkäle sriracha-verhoilulla. Kokeile tätä hifistelevämpää asanaa!

Ohje: Istu polvillesi maahan, aseta kyynärpäät polvia vasten ja kyynärvarret lattialle. Kinkku kattoa kohti, vatsalihakset käyttöön ja jalkaterät ylöspäin. Nosta toinen kinttu toisen sorkan päälle ja ojenna nilkka sorjasti. Toista toisinkin päin. Nöf, upeaa!

Sitten kinkku onkin vetreä ja valmis sinapoitavaksi.

Kuvaa omat joulukinkku-asanasi instassa ja osallistu pikku yllätyskisaan. Tsekkaa ohjeet meidän tililtä.