Terikset ovat usein muodikkaasti myöhässä, tai vähintäänkin puolella joukkueesta on ns. eteläeurooppalainen aikakäsitys. Vuotta 2018 eletään jo toista päivää, kun meduusatoimistossa havahduttiin siihen, että vuosi 2017 on jo päättynyt. Vaan mitä kuului meduusavuoteen 2017? Tässä jotain kohokohtia.

Paras tiimimatka

3/4 joukkueen jäsentä pakkasi heinäkuun alussa laukkunsa ja lennähti sateisesta Helsingistä Espanjan auringon alle. Edessä olisi viikon kissavahtipesti Valencian rannan tuntumassa. Matkan kohokohdat: haikkiseikkailu Montgo Massif -vuorella (yksi oli iloinen vuoristokääpiö, toinen pelkäsi kuolemaa ja kolmas kiroili talven mittaan laiminlyötyjä mäkitreenejä), bussiaseman viereinen valtava Decathlon-myymälä, Välimeri, ranta ja ihmiselle sopiva ilmasto! Kiitämme myös järjetöntö ilotulitusnäytöstä, hyviä ravintoloita ja kohtuuhintaista olutta.

Paras tiimikisa

Tänäkin vuonna parhaaksi tiimikisaksi osoittautui TeräsSika-triathlon. Yksi meduusoista oli paikalla ensimmäistä kertaa, kun taas veteraaniosallistujat onnistuivat varjelemaan mainettaan ja jopa parantamaan suorituksiaan. Tiimikisasta lohkesi jotain palkintojakin!

Paras tiimiasu

Joukkueen tunnistaa tietysti yhtenäisestä asusta. Koska olemme multisport-joukkue sanan varsinaisessa merkityksessä, on joukkueasujakin monenlaisiin lajeihin. Vuoden 2017 suosikkimme tällä saralla oli kuitenkin joukkueen twerk-asut.

Paras kalja

Kalja on siitä kiitollinen juoma, että paskimmillaakin se on kuitenkin KALJAA. Vuoden aikana on ehditty maistaa monenlaista, mutta lähtemättömimmän vaikutuksen joukkueeseen teki Fat Lizard Brewing Co:n Track Day Session IPA. Onneksi tätä nektaria ei saa ihan joka kaupasta.

Paras kappale

Tässä oikeastaan videokin puhuu puolestaan. Teriksien kesähitti 2017 oli ehkä hiukan yllättäen vironkielistä cumbiahenkistä lattarimusaa tekevä argentiinalainen Elmayonesa. Kes ei tantsi, on politsei, ettäs tiedätte! (Vahva suositus myös miehen kappaleille Liigutage peput ja Eesti kuninganna).