Sarjainnostujan vikaa

Miksi (lähes) kaikki inhimillinen on minusta niin kauhean kiinnostavaa?

Kävin eilen Velodromilla katsomassa ratapyöräilyä. Sen sijaan, että olisin keskittynyt varsinaisiin urheilusuorituksiin, päässä pyöri yksi itsepintainen ajatus: minäkin haluan. (Ja ehkä vähän se, että minä haluan myös uuden polkupyörän.)

Tämä ei ole tosiaankaan ensimmäinen kerta, kun innostun sattumanvaraisesti jostakin asiasta ja alan välittömästi haaveilla sen harrastamisesta. Sama on käynyt muun muassa pikaluistelun, tenniksen ja melomisen kanssa.

Mies irvailee usein, että mitä tahansa tulee vastaan, innostun juuri siitä. Jos telkkarissa tai lehdessä näytetään jokin hieno paikka, haluan lähteä sinne. Jos seuraan sekunninkin jotakin lajia, sitä pitäisi päästä kokeilemaan (koskee kaikkea cowboy action shootingista vuorikiipeilyyn).

Ei sillä että toteuttaisin kaikkia innostuksenaiheita heti tai edes koskaan. En ole edelleenkään ilmoittautunut melontakurssille hyvistä aikeista huolimatta, pikaluisteluakaan en ole vielä päässyt kokeilemaan. Mutta ehkä ratapyöräilyä kuitenkin? Olisi upeaa pystyä toteuttamaan kaikki innostuksensa, mutta aika, raha ja logistiset haasteet – ne tylsät realiteetit – tulevat aina nopeasti eteen. Ja sitten on sekin kun on innostunut niistäkin jutuista joita jo tekee!

Innostus koskee myös duuneja: kovin mieluusti olisin elämäni aikana vielä jos sun vaikka mitä, kuten esimerkiksi tiedemies, eläintutkija, eräopas, ammattiurheilija ja urheilubrändin vetäjä. Onko erilaisten asioiden testaajille ja sarjainnostujille avoimia työpaikkoja tarjolla?

Previous

Noin viikon olu(e)t: 48 eiku 54 tölkkiä espanjalaista lageria

Next

Näytän ihan pelleltä!

2 Comments

  1. Sanna

    Mä oon ihan samanlainen. Ongelmana että oon aika huono sit rupeemaan mihinkään säännölliseen oikeasti. Kun innostun jostain, käyn tekemässä sitä n. 3 kertaa ja sitten innostus taas lopahtaa. Etenkin liikunnan mutta melkein kaiken muunkin kanssa.

    • Lotta

      Alkuhuuma on aina parasta! Mulla usein kiinnostus lopahtaa kun se alun kehityskäyrä alkaa muuttua loivemmaksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén