Katson todella vähän videoita. Silti minua aina hämmentää, kun kuulen että joku ei tiedä näistä kanavista. Tämä ei tosiaankaan ole mikään uutuuskatsaus, mutta ehkä tässä on jotain uutta sinulle. Siispä YouTube-lempparini, olkaatten hyvät.

ASMR. Tietty. Vanhat lempparini GentlewhisperingMaria ja Cutebunny992Marianne ovat edelleen ne, joita kuuntelen eniten (siis kuuntelen).

Uusin ASMR-löytöni on Wise Woman Whispers. Pelikorttien ääni on ykköstriggereitäni, mutta jostain syystä niistä ei ole paljoa videoita. Jossain vaiheessa hoksasin etsiä ennustusvideoita – niissähän olisi kortteja! Näin löysin Wise Woman Whispersin.

En kuulkaa tiedä mikä tuossa naisessa on! Enkä todellakaan tiedä, mitä hän on minulle ennustellut. Nukahdan kuin nuijalla lyötynä kun hän alkaa kuiskutella ja rapistaa korttipakkojaan. Treenaamisen avulla olen pysynyt hereillä joitain minuutteja, ja tiedän nyt että hän puhuu suoraan minulle. Hän tietää kaiken. (Ja joo ennustajaeukot toimivat aina näin, että joka juttu sopii jokaiselle, mutta silti!)

Katso mitä hän lupaa sinun maaliskuuhusi:

Suurin osa tiennee Jenna Marblesin How to trick people into thinking you’re good looking-videosta. Mahtavaa sekoilua sekä tarkkanäköistä huumoria tursuavia videoita ilmestyy kuitenkin edelleen viikottain. Ei kannata missata!

Katso esimerkiksi tämä syvääluotaava analyysi alusvaatteiden piiloviesteistä:

Asioita, jotka ovat parhaita: riimittely ja prinsessat. Joten Whitney Avalonin Princess Rap Battles on tuplasti parhautta. Ei kun triplasti, koska asenne ja uhoaminen vielä päälle!

Videoissa nimensä mukaisesti eri prinsessat, kuten vaikka Tuhkimo ja Belle batlaavat. Eikä siis piirrettynä, vaan Avalonin itsensä ja vierailevien näyttelijöiden esittämänä. Juu kuulostaa hauskalta, mutta on vielä paljon hauskempaa kuin odotat!