Muistatteko, millaisia blogit olivat 2011? Silloin kun aloitin Fitness Führerin (2011 luullakseni, kuka näitä muistaa!), sellaisista jutuista kuin yhden yön reissu Turkuun, totta kai tehtiin postaus.

Sieltä postattiin maisemakuva. Kas tässä kaunis näkymä hotellihuoneemme ikkunasta aina pittoreskiin Suomen Turkuun:

Huone Scandic Juliassa oli muuten jees, mutta kyllä vähän takahampaissa vetää maksaa näitä Suomen hotellihintoja, 120€/yö ja tuijottaa seinää. Onneksi sentään palvelu hotellissa oli aivan huippua. Kiitti!

Lisäksi hotellissa oli täysin riittävä kuntohuone. Vuoden 2011 blogissa olisi tässä kohtaa suttuinen saliselfie, ja sepäs se onkin vuorossa seuraavaksi:

Tajusin kuntohuoneen olemassaolon vasta perillä, ja olin lähes ilman matkatavaroita reissussa, yksi yö kun oli kyseessä. Ostin sitten alakerran Lidlistä sortsit. M-koko oli yhtä pieni kuin XS. Otin henkisistä syistä M-koon mutta pökät olivat silti niin naftit että vähän hävetti. Mutta kuten lapseni sanoi hyvin ne mahtuu ja kyllähän ne venyy. Samainen lapsi oli myös sitä mieltä että mahdun koon 146/152 uikkariin. (Jätin ostamatta.)

Okei, ostokset kuitattu. Lisäksi kaupunkilomapostauksessa tietenkin kuului kertoa mitä syötiin ja missä! Pizzaa! Pizzariumissa!

Syön aina sitä, missä on rucolaa, parmesania ja balsamicoa. Rucolaa on helevatisti, mikä on oikein, koska ruoan pitää pistää vähän vastaan kun sitä syö.

Sekä jäätelöä! Gelateria Nuvolessa! (Minulle lemon pie ja baileys, virhe, poikaselle valkosuklaa ja kinder, erinomainen valinta) Siitä ei ole kuvaa, koska ei ollut kuvauksellista, ja tämä on näitä nykymaailman bloggaamisen jutskia. 2011 ei olisi välitetty onko kuvauksellista vai ei. Molemmat ravintelit löytyvät Hansakorttelista, joka on ehkä sekavin ostoskeskus ikuna.

Sellaisia terkkuleita täältä vuoden 2011 Turusta!