Syksy on jännittävää muutosten aikaa. Kesäloman jälkeen palataan työpaikoille, pienet koululaiset menevät kouluun, opiskelijat aloittavat uusissa opinahjoissaan. Myös Teräsmeduusojen joukossa aloitetaan tänä syksynä opintiellä: pt-opintiellä! (Unohtamatta tietenkään eräiden autokoulua!)

Pari vuotta sitten pitkän linjan liikunta-alan toimijat, käsinseisontaguru Jukka Rajala, toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun valmentaja Jarno Härkönen sekä suorituskykyvelho Jukka Mäennenä pistivät pystyyn uudenlaisen Personal Training -koulutuksen – PT-akatemian – jonka tavoitteena oli uudistaa Suomen koulutuskenttää aiempaa monipuolisemmalla, laadukkaammalla ja näin ollen myös vaativammalla pt-koulutuksella. Ajan saatossa valmentajajoukko on täydentynyt moninaisella voima-, kestävyys-, liikkuvuus-  ja ravitsemustietoudella, mentaalipuoltakaan unohtamatta. Varsinaisten pt-kurssien lisäksi akatemiassa järjestetään myös monenlaisia jatkokoulutuksia ja workshopeja.

Nyt myös yksi Teräsmeduusoista lähtee ammentamaan pt-oppia akatemiaan. Koulureppua pakkailee CrossFit-valmentajankin hommia tekevä Miia, ja koulutuksen etenemisestä tulee kuukausittaista raporttia tänne interwebbisivullemme Mahdollisia sivuvaikutuksia -blogin puolelle. Pysykääpä kanavalla, mikäli koulutuksen anti ja sisältö kiinnostavat! Ennakkotunnelmia (etenkin – hui – ennakkotentin) aiheuttamia fiiliksiä luvassa jo tällä viikolla.

*kaupallinen yhteistyö