Osta sinäkin läskiä sulattavat infrapunasädesukkahousut!

Ihmisen elämässä on tilanteita, jolloin hän tarvitsee sukkahousut. Itselläni on nyt sellainen tilanne.

Tilanteen erityispiirteisiin kuuluu se, että tarvitsen peittävät, mielellään sadan denierin sukkahousut. Jos mahdollista, niin sellaiset, joissa on korkea vyötärö, koska en kestä sitä että vyötärönauha painaa mahaan.

Etsiessäni niitä löysin jotain paljon parempaa! Suorastaan modernin tekstiiliteollisuuden ihmeen!

Nimittäin Marks&Spencerin RASVAA SULATTAVAT INFRAPUNASÄDESUKKAHOUSUT!!! Kiitos Jeesus ja Kehruu-Jenny!

Tiedän että tämä kuulostaa vitsiltä, mutta ei ole sitä. Lue itse:

Itse asiassa en edes oikein ymmärrä mitä tuossa sanotaan tapahtuvan. Mutta sillä ei ole väliä, koska vaikka ymmärtäisin, kyseessä olisi ihan yhtälailla valhe.

Jep, tuo on VALEHTELEMISTA, sukkahousut kun eivät polta rasvaa. En tiedä teistä, mutta minulle opetettiin että valehdella ei saa. Ja eikö tuotelupauksiakin jollain tavalla säädellä, vai saako muka oikeasti sanoa mitä tahansa?

Räikeiden valheiden lisäksi ärsyttää se, että nämä olivat 100 deniset, ja vielä tukisukkikset. Hintakin oli kohtuullinen. Mutta eihän tällaista touhua voi tukea.

Enkä edes olisi voinut tukea, koska sukkahousuja oli jäljellä vain kokoa S. Toivon, että he, jotka ovat ostaneet kaikki isommat koot, ovat ostaneet ne siksi, että kyseessä on kohtuuhintaiset, sadan denierin tukisukkahousut. Eivätkä siksi, että he uskoivat pakkauksen lupaukset.

Ns. muotoilevissa sukkiksissahan ei ole mitään vikaa, mutta tällaisissa tyhjiä pseudotieteellisiä lupauksia viljelevissä pöksyissä kyllä on. Valmistajat ja markkinamaakarit, menkää nurkkaan häpeämään infrapunasädesukkahousut vedettynä päähän, ehkä ne sulattavat sieltä ne aivosolut, joilla keksitte kyseisen tuotteen!

P.S. Voisiko jotekin saada sinne häpeänurkkaan myös ne ihmiset, jotka tehtailevat nettiin “sulata 15 kg rasvaa 2 viikossa vatsasta tällä keinolla” -mainoksia ja laittavat kylkeen lähikuvan jostain kuvottavasta hedelmänmaltosta. Hävetkää!

P.P.S. Onko vielä muodikasta laittaa someen kuvia pyllystään? No minä laitoin. Tuolla ylimpänä.

Previous

Kuinka monta pyörää on tarpeeksi?

Next

Mutta aina on se mutta

2 Comments

  1. Liina

    Osta Heistin sukkikset. Ne ei kyllä ole sulla tänään mutta ne on parhaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén