Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Oletko tosi special ihminen ja haet esmes vappujuhliin olutta, jota sun hipsterikaverit katsoo viiksikarvat arvostuksesta väreillen? Siinä tapauksessa tässä jutussa esitellään olut juuri sulle!

Sea Betrayed Us Gose on Cool Head Brew:n mustekalan musteella ja Volgan rannoilta kerätyllä mustalla suolalla maustettu olut.

Tämähän herättää kysymyksiä.

Miksi Volgan rannalla on suolaa?

Mitä Ivanille ja Katjushalle kävi? Näkivätkö he koskaan merta vai pettikö se heidätkin?

Mitä on gose?

En tiedä onko teillä vastauksia. Minulla ei ainakaan ole.

Mutta ken tahtoo olla erikoinen ja ken tahtoo maksaa nollakolmosen oluttölkistä kolme euroa, menee Postitalon K-markettiin ja ostaa tämän kieltämättä ihastuttavan näköisen purtiloisen. Meriteemahan se aina vetoaa, mutta suoraan sanottuna mustekalan muste ja suola eivät ole asioita, joita erityisesti olueeni toivoisin lykättävän.

No eniveis, tämä olut oli hapanta. Eipä juuri muuta. Suolaa en maistanut, enkä mustetta. Tosin olin sellaisissa Duact-pöllyissä, että en maistanut oikein mitään muutenkaan, ja tämä arvio on tehty kahden kulauksen perusteella. Että itse joudut ryystämään jos vielä houkuttaa.

Join olutta suoraan tölkistä, pimeässä huoneessa sängyssä kauhuelokuvaa katsellen, joten en tiedä oliko se mustaa vai ei. Mutta etiketti kertoo että ei siitä ainakaan niin mustaa tullut kuin piti.

Mitä tästä opimme? No tämän:

Volgaa, lalalalal

Volga , volga, rakkaus tai kuolema
Pelkoa ja vainoa ohhohhohhohho hei!
Volga, volga villinä ja vapaana
sua ei voi vangita ahahahahaha
volgaah.

(No okei selvitin tämän. Gose on saksalaisperäinen pintahiivaolut, jossa on suolainen ja sitruksinen maku. Ohhohhohhohho hei!)

Oluen maistoi Sofia.