Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Etpä nähnyt tämän tulevan! Tällä kertaa Noin viikon oluessa Teräsmeduusat arvioivat Bavaria 0.0% Premium Original -oluen. Kyllä, se on alkoholiton!

Valmistaja ei anna avokätisesti tietoa tuotteestaan. Googlaamalla selvisi, että Bavaria 0.0% liknar inget annat alkoholfritt öl. Perusteluja emme löydä, muuta kuin sen, että kyseessä on tosiaan täysin alkoholiton olut. Monesti ne sisältävät esimerkiksi 0,5% alkoholia. Selvitämme myös, että Bavaria nimensä mukaisesti nimestään poiketen tehdään Hollannissa ja että siihen käytettävä vesi tulee panimon omasta lähteestä. Tämä selvä.

Tuntumamme on, että vahvalla maltaisella maulla on peitelty humaloinnin puutteita. Tuote sinänsä on ihan onnistunut, sen juominen ei pänni ja ärsytä – vaikkakin pieni jotakin puuttuu fiilis siitä herää.

Sofia alkaa myös välittömästi kaivata Bavaria Vit 0.0% -olutta, jota ei ainakaan ruokakaupoista enää tunnu saavan. Se oli parempaa kuin alkoholillinen Hoegaarden, kuuluu kaihoisa mutina.

Meduusaraadin kommentit:

Sofia: Alkumaku oli vähän ärsyttävän vetinen, mutta mitä enemmän join, sitä enemmän tykkäsin. Vähän tuli vatsa kipeäksi kyllä.

Miia: Aika hyvin tuntuu soveltuvan alkoholiton olut urheilujuomaksi. Parempaa ku Hartsport, 4/5 joisin uudestaan.

Nina: Maistui vaaleanruskealta. Aika mukavalta. Paremmalta nyt vapaaehtoisesti juotuna kuin silloin kun ei voinu juoda muuta.

Meduusain arvostuksen hyljettä emme tälle oluelle anna (Bavaria Vitille ehkä jos sitä saisi vielä jostain!), mutta nyökyttelemme kyllä hyväksyvästi.