Eikö juoksu kulje? Treeni ei innosta? No äläpä hätäile, apu on lähellä!

Hankipa ristuksenmoinen flunssa ja mene katsomaan maratonia. Itke siinä sitten kun et voi juosta lenkkiä etkä pääse maralle. Viimeistele väijymällä kaikkien muiden maratonraportteja somesta.

Hiero lisää suolaa haavoihin tajuamalla, että ihan kaikki muut olivat juuri sillä the maralla, jota muistellaan pyhään paruusiaan asti. Ja missä itse olit? Vähän kiljahtelemassa ja tuuttaamassa torvea reitillä, ja enimmäkseen puistohippeilemässä. Etkä edes släkännyt kun oli ihan sellainen olo että kohta tulee kipeäksi…

Kyllä korpeaa kuulkaas. Onneksi lohtuna on nämä pari kolme juttua:

Sormet ja varpaat ovat ristissä, että tokenen lauantain Terässikaan. Mahtava teema on, asut on, jopa pyörä vastoinkäymisistä huolimatta on!

Ettei vaan olisi kilpailevan joukkueen sabotointia? Miten on Jens? Enää en kerro missä ja millainen pyöräni on…

2. ja 3.9. järjestetään Lahdessa puolimaraviikonloppu. Lauantaina juostaan 21 km maastossa ja sunnuntaina tasamaalla. Minä olen sunnuntaina 3.9. paikalla jänistämässä puolikasta 2:30 aikaan. RTP:ltä tuttu ja 2016 sekä 2017 Helsinki Half Marathoneilla myöskin jänistänyt Susanna vetää 2:00 letkaa. Tuu megeen!

Ilmo on sisässä Vaarojen maralle, tosiaankin. Treeni on äärimmäisen vajaata ja terveys heikko, mutta elätän kaikkea toivoa että pääsen lähtemään. En hae aikaa, haen aikaa itseni ja maailman kanssa. Jo on aikakin.