Mutta mitä tapahtui legginseille?!

Muistatteko kun vielä vähän aikaa sitten oli kamala moraalipaniikki siitä, että legginsit eivät ole housut? Mitäköhän sillekin tapahtui, ei kai ketään kiinnosta enää?

Vai johtuuko se siitä, että legginsit ovat kadonneet? KADONNEET!

Siis tosiaan sitä mietin, että missä ovat nykyään kuviolliset, puuvillatrikoiset legginsit?

En siis tarkoita mitään treeni-treenitrikoita teknisessä materiaalissa, vaan niitä puuvillasekoitusta olevia pitkän kalsarin tapaisia pökiä, joille jokainen kaltaiseni klassisen tyylikäs aikuinen nainen perustaa arkipukeutumisensa? Ja aika pitkälti juhla-asutkin. Sekä tietysti treeniasut, koska puuvillatrikookalsongeissa heiluu peppu paljon vapaammin kuin piukoissa treenitrikoissa!

Ennen niitä sai esim. joka Henkkamaukasta, ja kuviot vaihtelivat sesongeittain. Toinen hyvä ostopaikka oli Tokmanni, jossa niitä myytiin ainakin Polan valmistamina. Vaan eipä enää.

Pelkästään mustaa ja kenties harmaata on tarjolla, ilman kuviointeja. Tai jos joku kuviollinen pari onkin jäänyt nurkkaan pyörimään, niin se on sellaista painettua skämäkuviota joka krakeloituu hanurin yli venyttäytyessään.

Onko nyt tosiaan käynyt niin ikävästi, että ne ovat poistuneet muodista ja tässä täytyy siirtyä käyttämään ihmishousuja? Ei kai sentään??

Mistä oi mistä saa nykyään kuviolliset leksat?! Kertokaa!

Previous

Ajatuksia matka-minästä + voita liput matkamessuille!

Next

Burnaripäiväkirjat: Peli poikki

2 Comments

  1. Unska

    NOSHilla on jonkun verran kuviollista puuvillaleggaria tarjolla. Tietty vähä hintavampaa ku menkkahaukan tai tokmannin, mutta kestää kans paaljo pitempään ilman reikiä. Kotimaisista kans Papulta ja Vimmalta löytyy.

  2. Sarianna

    Mulla on yhdet kotimaisen R/H:n puuvillaleggarit, ja ne on kyllä olleet suosikki vuodesta toiseen! Kalliithan ne oli, mutta R/H:lla on yleensä aika hyvät alet. Hintaa kompensoi kyllä hyvä pesunkestävyys. Tykkään, koska valikoimasta löytyy vähän erikoisempia printtejä ja käyttömukavuus on just niin hyvä kuin laadukkaissa puuvillaleggareissa vaan voi olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén