Missi muistelee

Viikonloppuna jostain muistini syövereistä karkasi pinnalle tieto, että minut on kerran kruunattu kauneuskuningattareksi.

Kyllä vain, voitte tästä lähin puhutella minua arvokkaalla tittelillä Miss Örsy -97. Yläasteen perinteinen seiskaluokkalaisten kurmuutusviikko huipentui meillä örsybileisiin, joissa isommat oppilaat syöttivät meille kaikenlaisia ällöttäviä juttuja, laittoivat juoksemaan silmät sidottuina käytäviä pitkin heidän töniessään ja kampittaessaan ja muin hämmästyttävän paljon simputusta muistuttavin tavoin osoittivat arvostustaan uusille tulokkaille.

Tilaisuudessa valittiin myös Miss ja Mister Örsy. Ja jostain syystä minut valittiin koulun kauneuskuningattareksi. Sain kuvassa näkyvän hienon missinauhan ja kukan.

Eipä siinä mitään, missi mikä missi. Olin kieltämättä aika näpsäkän näköinen muija noihin aikoihin hienoine permiksineni. Muiston seuraava vaihe vain on astetta kiusallisempi: Miss ja Mister Örsyn oli tanssittava yhdessä hitaita koko koulun katsellessa. Muistan, kuinka vaivaantuneita olimme Nothing Else Mattersia veivatessamme. Misterin kaverit huutelivat vierestä “Teemu joko siulla seisoo?”.

Oi ihanat varhaisteinimuistot!

 

 

(Kruunukuva: Jennifer Donley, CC by 2.0)

 

Previous

Lisää puhetta painosta, tai miten laihtua vahingossa 4 kg

Next

Tylsät mutta tehokkaat elämänhallintavinkit

1 Comment

  1. Liina Poropudas

    Varmaan aika harva asia on teini-ikäisestä pojastakaan niin kiihottavaa kuin tiukka tuijotus ja kavereiden huutelu 😀 O tempora, o mores.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén