Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla henkistytään joogan parissa, maallistuttaan materian himoamisen merkeissä sekä rentoudutaan puuhastellen.

Urbaanit joogafestarit

Kuka nyt ei nykyään joogaisi. On melkein noloa kertoa harrastavansa joogaa, se on yhtä mainstreamia kuin sauvakävely 2000-luvun alussa. Ihan sama: nimittäin meitä Teriksiä ei nolous-leimalla estetä harrastamasta just sitä mitä huvittaa. Karmakiller Yoga Festival -joogafestareissa on lupaus asiallisesta tapahtumasta – asanaa, parkouria, hiphopia, akrobatiaa eli potentiaalisesti hyvää sekoilua ja hikoilua Helsingissä 9.-10.9. Lue lisää täältä.

Muita jooga-aiheisia postauksiamme voit lueskella klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevan tägipilven kohtaa jooga. Tsekkaa ainakin tämä Ninan ja Sofian tyylikäs Joogavideo behind the scenes.

Unelmien kahvimuki

Ainakin 2/4 Teräsmeduusaa on paatuneita Star Wars -faneja. Kaffecentralen-kahvitarvikepuoti aiheuttikin pienimuotoista kiihtynyttä hihkuntaa mainostaessaan, että lasisia keep cup -kahvikuppeja on saatavilla Star Wars -teemalla. Okei, 27 euroa lasisesta kahvimukista on tietysti aika riistohinta, mutta KATTOKAA NYT SITÄ SE ON PIENI STORMTROOPER!

Tee itse pipa!

Paleltaako päätä? No ei kuule kauaa kun virkkaat tästä piposen. Ohje on niin helppo, että siitä selviää vaikka alakoululainen. Sofia väsäsi yhden pipon yhdessä illassa, ja seuraavaksi myssyt tilasivat myös Lotta sekä meduusanpoikaset.

Käytetty lanka on B.B.B Alpaka 70 (50 g/ 80 m) ja käytetty koukku 5,5.

Alkuperäinen ohje on Lämmin ilo -blogista. Tässä sitä on vähän muutettu, ja mikä parasta, ohje on niin simppeli että sen muistaa ulkoa!

Virkkaa ketjusilmukoita haluttu pipon korkeus (kuvan pipassa 40 kjs). Käänny ja virkkaa ensimmäinen kerros normaaleja kiinteitä silmukoita ja loput kerrokset kiinteitä silmukoita takareunaan. Lisää aina kääntymiseen yksi ketjusilmukka. Jatka kunnes mitta yltää pään ympäri, virkkaa sauma ja kiristä pääty kiinni. Tee tupsu ja kiinnitä se päälle.