Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla vinkkaamme moninaisista menomahdollisuuksista pääkaupunkiseudulla. Etsitpä sitten rakkautta, kalaa tai uutta tanssilajia, vastaus piilee alla.

Deittaile ja hikoile

CrossFit Kirkkonummi järjestää 16.9. Suomen ensimmäisen treenaamisesta innostuneille sinkuille suunnatun sinkkuwod-pikadeittitapahtuman. Teräsmeduusojen ristiinkuntoilevat jäsenet ovat kumpainenkin tahoillaan parisuhteessa, muuten lähtisimme ihan uteliaisuuttamme testaamaan, löytyykö hikijumpan lomasta armasta! Kuvauksen mukaan osallistuminen ei vaadi CrossFit-taustaa, kunhan treenaaminen on elämäntapa. Ilmoittautuminen ja lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Uintia, etnoa ja hyvää menoa

Taiteiden yössä 24.8. on tulossa taas vaikka ja mitä, mutta nostetaan nyt tähän Etno-Espan Allas Sea Poolilla järjestämä Allas & EtnoSpa -tapahtuma. Elokuisen Skattan taivaan alla on luvassa uiskentelua ja omaperäistä musisointia: Milla Rumi Duo sekä Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki.

Pyöräilijöiden leffapiknik 

Awww miten romanttista tai potentiaalisesti hikistä tai muuten vaan märkää: lauantai-iltana 26.8. klo 21 voi mankeloida leffapiknikille Espooseen. Tapahtuma alkaa Keilaranta 9:stä, josta pyöräillään yhes koos Keilalahteen. Meren rannalle pystytetyssä ulkoilmaleffateatterissa esitetään Bellevillen kolmoset. Ei maksa mitään! Sää suosikoon!

Kalaan keskellä Helsinkiä

Vanhankaupungin koskella pääsee narraamaan ahvenia lauantaina 26.8. klo 12.00-16.00. Helsingin kaupungin liikuntaviraston järkkäämä Vanha kunnon Koskipäivä on koko perheen häppeningi – lapsille on ongintakilpailuja ja tarjolla on kalastusopastusta ja kalaherkkuja. 750 ensimmäistä osallistujaa saa onkivavan ja -laitteen, kalapussin ja syötit. Osallistuminen ei maksa mitään ja paikalle pääsee vaikka bussilla. Tapahtuman FB-sivut täällä.

Viime hetken pikavinkit eli lauantain menot

Teräsmeduusat voit bongata tositoimissa lauantaina 19.8. Vantaan Kuusijärvellä, kun koittaa vuosittainen TeräsSika-triathlon. Koitoksessa uidaan 250 m, pyöräillään 10 km, juostaan 3,5 km ja ennen maaliviivan ylitystä juodaan 1 litra olutta. Kaikki luonnollisesti mahdollisimman nopeasti. Sofia on jo vanha konkari, kun taas Nina on mukana ensimmäistä kertaa. Miia sijoittui viime vuonna yleisen sarjan neljänneksi ja Lotta vannoi opettelevansa uimaan ja juomaan olutta nopeasti. Huomenna ratkaistaan, miten meduusain käy!

… ja jos jostain syystä et pääse Kuusijärvelle kannustamaan meitä ukkosmyrskyjen keskelle, voit mennä himotanssimaan Messukeskukselle Tanssi vieköön -festareille. Festarit tarjoavat uskomattoman kattauksen tunteja twerkkauksesta katu- ja kansantansseihin. Jos mielit paikalle, muista mennä lauantaina. Sunnuntaina olet jo myöhässä.