Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Kaikki paitsi purjehdus on turhaa

Haluaisitko kokeilla purjehdusta, mutta vene puuttuu? Harmillinen ja yleinen ongelma, mutta äläpä hätäänny.

Alkukesästä seikkailupurjehtija Kari “Ruffe” Nurmi järkkäsi Sata vesille -tempauksen, jossa vesille vietiin siis sata ihmistä, mukaan lukien Sofia. Tällöin Kari kertoi suunnittelevansa ravintolapäivän tapaista purjehduspäivää, jolloin kuka tahansa veneenomistaja voi viedä halukkaita mukanaan purjehtimaan. Nyt idea on toteutettu, ja purjehduspäivä on 19.8. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Teriksetkin lähtisivät seilaamaan, mutta harmillisesti purjehduspäivä osuu päällekäin kauden pääkisa Terässian kanssa.

Glow

Naisia! Painia! Kasaria! Netflixin uutuussarja Glow yhdistää monia upeita elementtejä samaan draamakomediapakettiin.

Sarjan idea on lyhykäisyydessään tämä: sovinistinen ohjaajanplanttu haluaa mullistaa showpainin tuomalla mukaan naisia. Projektin nimi on GLOW, Gorgeous Ladies of Wrestling, eikä mikään mene suunnitelmien mukaan niin tuotannossa kuin ihmissuhteissakaan.

Ihanalla kasariestetiikalla höystetyssä sarjassa on ilahduttavan monta erilaista naiskuvaa: on vahvaa ja heikkoa, isoa ja pientä, höpsöä ja vakavaa. Jokaisen jakson myötä tekee mieli ihastua uuteen hahmoon.

Kesäköntsäsalaatti

Ei kovin pitkää aikaa ilman someruokahittiä! Tämän kesän vahva ehdokas on Mua lemmitkö vielä, Kustaa -blogin Tiian houkuttelevasti nimetty Kesäköntsäsalaatti.

Se sopii erityisen hyvin kaikille meille edelläkävijöille, joiden mielestä fetan ja vesimelonin yhdistäminen on siis aivan 2015. Tänä kesänä feta yhdistetään mansikkaan ja vesimeloni – tietysti tequilaan!

Ohje on periaatteessa yksinkertainen: heitä kulhoon salaattia, herneitä, mansikoita, fetaa ja pinjansiemeniä sekä mausta balsamicolla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla, mutta Tiia tekee tästä paljon monimutkaisempaa! Koko hifistelevä ohje löytyy täältä.