Täällä haisee hippi!

Muistat ehkä vaikeuteni deodoranttien ja antiperspiranttien kanssa. Ihoni on herkkä kukkanen, mutta hajuni kaikkea muuta, mikä tekee toimivan dödön löytämisen todella haastavaksi. Tehokkaat tuotteet ärsyttävät ja lempeämmät – noh, ne ärsyttävät minua kun ytyä ei riitä.

Ihastuin kovasti Acon 3in1 -dödöön, mutta menivät penteleet muuttamaan sen koostumusta, eikä se enää sovi. Kesästä olen käyttänyt inkiväärin tuoksuista Axea (ja odottelen edelleen niitä syliini putoilevia kaunokaisia). Se toimii, ja tykkään sen ei-niin-naisellisesta tuoksusta, mutta on ruvennut vähän kutittamaan. Ja ihoon jää kettoinen tunne, mistä en diggaa yhtään.

Elätän jatkuvasti toivoa siitä, että löytäisin toimivan luomudödön. Madaran perusversio on paras tähän asti kokeilemistani, ja nyt sain kokeiluun merkin uudemman Bio-Active deodorantin. Harmillisesti se tuoksuu minun makuuni turhan voimakkaasti ruusulle. Lisäksi parin tunnin kuluttua minä en tuoksunut ruusulle… Kuulemma tämä tuote on muilla toiminut aika fifty-sixty, valitettavasti kuuluin niihin, joilla se ei pelitä.

Innostuin kovasti kun kuulin Lovefreshin kookosöljyyn, sheavoihin ja saveen perustuvista dödöistä. Sain testiin soodattoman Eucalyptus/ Spearmintin ja soodallisen Lemon Verbenan. Sooda on siis ruokasoodaa, ja soodaton versio on tarkoitettu herkimmille ihoille.

Jälkimmäinen tuoksuu ylivoimaisesti ihanimmalle deodorantille ikinä, makeasti mutta miedosti. Minähän olen hulluna sitruunan tuoksuun noin muutenkin. Voi että miten toivoisin että tämä toimisi, mutta ei! Aloin haiskahtaa jo parin tunnin päästä.

Tykkäsin tosi paljon toisen dödön innovatiivisesta eukalyptuksen ja mintun tuoksusta. Miksi kukaan ei ole aiemmin tehnyt mintun hajuista dödöä? Niin freesi fiilis, vähän kuin olisi purkkaa kainalossa! Sopisi krapula-aamuun haha. Suureksi surukseni tämäkään tuote ei pärjännyt luontaisille feromoneilleni.

Kokeilun arvoisia tuotteita kuitenkin kaikki, ainakin jos et ole tällainen haisuli kuin minä!

Muut paitsi Axen tuotteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

Previous

Ciaspole! Eli lumikenkäilemässä Alpeilla

Next

Ilkkana salilla

1 Comment

  1. Anna

    Hei,
    Testaa Ruohonjuuresta saatavia schmidt’sin deodorantteja. Ensimmäinen luomudeodorantti, joka oikeasti toimi minulla. Ensin oli vähän totuttelemista tosi kuivaan stickiin, mutta sen jälkeen on ollut pelkkää rakkautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén