Rakas joulupukki!

Me täällä Teriksissä olemme olleet kilttejä koko vuoden. Tai no emme ehkä kilttejä, mutta emme myöskään ikäviä mulkeroita! Ilmeisesti tässäkin tilanteessa voi esittää sinulle toivomuslistan?

Tässä listamme siitä huolimatta että viimeksi nähdessämme sanoit, että “katsotaan” saammeko joululahjoja… Suoraan sanottuna meistä se oli ihme velttoilua, ja kaipaisit hieman enemmän can do -asennetta!

No tässä kuitenkin toivomuslistamme. Kuten huomaat, se on varsin kohtuullinen. Jos toteutat toiveemme, Nina voi kiitokseksi laulaa sinulle. Me muut emme osaa, kuten varmaan muistat.

Me toivomme:

– Mitä tahansa merinovillasta. Kalsareita, paitoja, mekkoja! Pidämme siitä, koska se tuntuu mukavalta ja pysyy pitkään hajuttomana. Sofian lempparimerkki on Mons Royale ja Lotan Icebreaker. Miialle kelpaisi ainakin huppari, merkillä ei ole väliä.

– Jäsenyyttä tai sarjakortteja Altaalle ja Float Kallioon. Minnepä sitä muualle meduusa haluaisi kuin veteen, joko uikkiloimaan merikylpylään tai kellumaan kelluntatankkiin!

– Koskaan ei mene vikaan sillä, että meille tuo kaljaa. Tuo mitä vaan, kyllä me se juodaan. Mutta jos nyt oikein saa toivoa, niin Fat Lizardin tai Põhjalan oluita, kiitos!

– Syömme myös kaiken ruoan mitä tuot. Syömme jopa Pandan konvehtirasian, ananasta myöten. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluaisimme Pandan konvehtirasiota. Jos tuot sellaisen, joudut leuanvetokisaan ja häviäjä syö ananakset, että harkitsepa tarkkaan!!

– Otamme vastaan mieluusti myös ilmoittautumisia urheilu-, juomis- tai urheilu- ja juomiskilpailuihin sekä lentolippuja kaikkialle! Myös juna-, bussi- ja laivaliput käyvät. Ei yksityisautokyytejä kiitos, se tyyppi joka halusi ajaa Sofian Norjan Lappiin oli “hieman” outo.

Vielä henkilökohtaiset toiveet!

Miia: Haluan Skeletor-sisustustaulun:

Lotta: Haluan fillarin. Ja sukset, retkiluistimet ja untuvamakuupussin. Auton (mieluiten Volvo XC 90), uuden läppärin sekä uuden tyynyn. Ja villasukat. Paljoa en pyydä.

Sofia: Mulle voi tuoda ison kashmirhuivin. Ja risuja. (Jos löydät Kylo Renin jostain niin otan myös sen. Ei nukkea, life size.) Muista risut.

Nina: Haluan siivouspalvelun. Kahdeksan tuntia lisää vuorokauteen. Täydellisen laukun työkäyttöön. Kuoret kahteen hampaaseen. Sängyn ja uudet tyynyt ja peiton. Hassuja sukkia.

Siinä meidän toiveet rakas joulupukki! Toivottavasti kaikki on kivasti siellä Korvatunturilla ja nähdään pian!

Jouluisin terveisin,

Terikset