Puurossa

Halusin vain tulla kertomaan, että olen ollut viikon verran puurossa. Ehkä tiedät sen tunteen, kun on hereillä, mutta ei kuitenkaan. Väsyttää muttei nukuta. Tekee normaalit toimet, mutta ei kykene mihinkään ylimääräiseen. Jos sitten nykäisee itsensä liikkeelle ja käy vaikkapa olutjoogassa (kuva), luulee olevansa normaali, mutta kotiin palattuaan ryytyy takaisin zombieksi.

En tiedä johtuuko tämä siitä, että juuri viikko sitten kävin kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ensimmäistä kertaa. Siitä päivästä olo kuitenkin alkoi. Vai iskikö hyytymys siksi, että hoidon jälkeen on suositeltavaa olla treenaamatta tai sen ihmeellisemmin rehkimättä kolmen päivän ajan. Niin siinä sitten antoi itselleen luvan ottaa lungisti ja jotkut kolmen vuoden univajeet iskivät päälle. Vai kevätväsymyskö se? Katupöly? Joku lymyilevä kuumetauti?

Ensi viikolla menen jäsenkorjauksen toiseen hoitokertaan. Raportoin sitten tarkemmin siitä, mitä tehtiin ja miten mulle lopulta kävi. Tavoitteena on siis fiksailla lantionseudulla olevaa jumia, joka on ollut on-off vähän häiriöksi ensimmäisestä raskaudesta saakka. Hoidossa käsitellään kuitenkin aina kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet jaloista päähän saakka, eli ei pelkästään muljutella sitä kipukohtaa. Itse käsittely tuntui tosi hyvältä.

Haluan olla kotijoogi, punttismuija ja lupaava kestävyysurheilija, mutten jaksa nostaa käsiä ylös. Toisena päivänä sitten.

Previous

Päivän podcast-vinkki: Kaisa Lehtonen ja voittaminen

Next

Iso tuoppi joogaa kiitos

2 Comments

  1. Mahtavaa että kävit hoidossa Marfalla! Odotan innolla kuulumisia kakkoshoidon jälkeen.

    • Nina

      Joo oli ihanaa! Paitsi tää jälkiryytsä 😀 Sovittiin että ensi viikolla keskitytään energiaa lisääviin metkuihin. Miten hoito vaikutti suhun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén