Pyörähdin viime viikolla pikaisesti Tukholmassa pressireissulla. Kävimme tutustumassa Make Up Storen pääkonttoriin, Sturebadet-kylpylään ja Tukholman Farangiin.

Kokonaisuutena Farang ei ollut niin ihana kuin odotin, mihin saattaa toki vaikuttaa sekin, että olin nukkunut edellisenä yönä viitisen tuntia ja väsymys iski täysillä päälle just siellä. Ylläoleva annos naudanposkea kookoksisessa liemessä oli suosikkini. Liha kirjaimellisesti suli suuhun!

Farangista siirryimme Sturegallerian yhteydessä olevaan Sturebadetiin. Itse kylpyläosuus on melko pieni, mutta paikassa on suurehkot liikuntatilat. Tarjolla on kuntosalia ja ohjattuja tunteja. Sturebadetin ravintolasta saa aamiaista ja lounasta. Sisään pääsee noin 60€ päiväpassilla, johon sisältyy puljaus ja jumpat. Lisämaksusta voi ostaa passin, johon sisältyy lounas, samppanjaa ja sukulaatia.

Reissu Sturebadetiin onnistuu ihan päiväristeilyllä, jos haluaa käyttää Tukholma-ajan mieluummin hyvinvointiin ja rentoutumiseen kuin kaupoilla juoksemiseen. Lasten kanssa tuonne ei kyllä kannata mennä, eikä tosissaan uimaan. Niitä aktiviteetteja varten paras valinta on Eriksdalsbadet, jonne pääset kun ajat Tunnelbanalla Skanstulliin.

Yksityisallas. Aika kiva!

Sturebadetissa on myös yksityistilat, joita voi vuokrata. Juhlasali ja lounge on sisustettu aina ihanalla Svensk Tennillä, ja me puhuimmekin että tila soveltuisi erinomaisesti pieneen häävastaanottoon. Yksityistiloista löytyy myös sauna- ja allastilat, ja siis aivan ihanat sellaiset! Kyllä vähän urheiluhallien yksityissaunat kalpenee, ei millään pahalla niitä kohtaan!

Kaupunkikierroksen jälkeen siirryimme Silja Serenadelle, jossa meille oli luvassa sekä hajuvesiopastusta että ravintola Juuren menu Bon Vivant -ravintolassa. (Sekä bailausta laivantäyden teekkareita kanssa, kävi ilmi jo terminaalissa…uaah)

Hajuvesikoulutus oli supermielenkiintoinen, vaikka en hirveästi parfyymien perään olekaan. Toki nätit pullot ja hyvät tuoksut viehättävät, mutta minulla on tosi tarkka hajuaisti ja monet parfyymit ärsyttävät nenän limakalvoja ja silmiä. Saan niistä helposti myös päänsärkyä ja väsymystä. Lisäksi koen, että näiden isojen talojen hajuvedet tuoksuvat nykyään pohjimmiltaan tosi samalta, joten varsin nirso. Tässä kävi nyt todellinen ylläri, kun saimme lahjukseksi YSL:n Black Opium Floral Shock -hajuveden ja PIDIN SIITÄ. Itse asiassa se on ihana. Mikä todennäköisyys?!

Jäljellä oli vielä viiden ruokalajin Menu Nordic by Juuri. Se oli lihaisa, pohjoismainen ja oikein onnistunut kokonaisuus. Ainoastaan täytetty sipuli oli vähän epäkypsä eikä napannut, kaikki muu oli oikein herkullista.

Lopuksi vielä tämä upea luksusta henkivä vessaselfie!! (Koska ei oikein muita kuvia tullut itsestä otettua…)

Kyseessä oli pressimatka, ja en vastannut kustannuksista itse.