Paras kotitreeni. Ikinä!

Moikka kamut! Ajattelin jakaa teille mun suosikki kotitreenin. Se on supertehokas ja sen voi tehdä ihan missä vain, vaikka olisi vain ihan vähän tilaa! Tää on ihan paras kotitreeni, eikä tähän tarvita mitään välineitä. Jos sä haluat haastaa itseäsi, sä voit käyttää sun kodista löytyviä esineitä lisäpainona. Mutta tärkeimmät sun varusteet on sun motivaatio, sun hymy ja ihanat jumppavaatteet!

Alkulämmittely:
1) Laita soimaan joku sun suosikkibiisi, vaikka joku sun nuoruuden suosikki mistä tulee tosi kiva fiilis! Postauksen lopusta löytyy biisi joka vie mut aina suoraan kesään ysikasi, jos haluat fiilistellä sen tahdissa!
2) Askella reippaasti musiikin tahdissa. Syke saa nyt kohota!

Treeni:
1) Tee 100 kyykkyä. Jos haluat pyöreyttä pakaroihin, voit pitää sylissä jotain lisäpainoa. Esimerkiksi iso vissypullo on tosi hyvä. Tai jos sulla on kotona vielä kirjoja (what!), niin joku iso ja painava kirja on kans hyvä.
2) Tee 200 burpeeta. Burpeet on ihan mun suosikkiliike!
3) Tee 300 ojentajadippiä tuolia tai penkkiä vasten. Tää voi olla sulle hankala liike, mutta sun kannattaa miettiä kuinka upealta sun käsivarret näyttää sit kesällä kun sä pääset taas ihmisten ilmoille.
4) Tee 400 vipunostoa vessapaperirullat käsissä.
5) Toista kuntopiiri viisi kertaa.

Loppuverryttely:
1) Laita soimaan joku ihana rentouttava biisi ja makaa lattialla silmät kiinni. Hengitä syvään ja mieti kuinka kiitollinen sä voit olla siitä, että sä otit treenin videolle ja voit jakaa sen kohta Instaan.
2) Palkitse itsesi jollain ihanalla herkulla, sä oot ansainnut sen! Mun suosikki on avocado-broccoli-sellerimoothie, se on ihanan makuinen ja myös kaunistaa sua sisältäpäin!

Ihanaa keskiviikkoa just sulle! Muista hymyillä!

Ps. Käsi ylös, kenellä on vaikeuksia motivoitua jumppaamaan sisätiloissa ja ilman kunnollisia painoja? Tilasin netistä kahvakuulat, ja niiden saapumista odotellessa käyn vain lenkillä ja suunnittelen tekeväni sisätreenejä.

//Jumppaamisen välttelyä ja mäylimistä Instagramissa: @lottapumpui

Previous

Kun tämä on ohi…

Next

Hyvän sään FOMO

1 Comment

  1. Taru

    Jep. Lihaskuntotreenistä kotona ei tule yhtään mitään. Mulla on jotain painoja, mutta ne on aina väärän kokoisia, kun valikoima nyt ei ole samalla tavalla kilon välein kuin salilla. Ja jalkatreenissä painot loppuu nopeesti kesken. Toisaalta olen jo niin raihnainen että moni ilman laitetta tehtävä liike ei sovi, en saa niitä osumaan oikeaan paikkaan tai sit ne kuormittaa väärästä paikasta.

    NIIN kun mä just sain jotain kehitystä aikaiseksi salilla niin good bye. Vituttaa.

    (Kävin tosin vkonloppuna yhdessä näkötornissa ja sen koht. jyrkkien portaiden ylös nousun jälkeen oli jalat kipeenä kolme päivää. Kuka tois sen tornin tohon mun takapihalle?)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén