Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Ensin faktat tiskiin: Kreuzberg tarttui mukaan kaupan hyllyltä, koska sen etiketissä oli koiria. Söpöjä koiria! Me pidämme koirista!

Ja pidämme myös Tallinnasta ponnistavan Põhjalan oluista, joita onneksemme saa tätä nykyä myös Suomesta. Muistamme eräänkin meduusain laivamatkan, jolla Sofia toi mukanaan matkalaukullisen Uus maailm -IPAa ja muita herkkuja (ja hieman kestomakkaraa, tietenkin).

Ja pidämme kovasti myös Berliinistä, tietenkin. Vaikuttaisi siltä, että tähdet ovat linjassa. Miltä maistuu Kreuzberg, 3,5-prosenttinen Berliner weisse -tyylinen olut?

Lotta: Ensipuraisu on todella hapan, muut maut tulevat vasta perässä. Sitrus ja hedelmäisyys hiipivät jostain taustalta rauhakseen kuin Kreuzbergin halki raahustavat möyhypäät. Tämä ei ole aloittelijan olut, mutta sopii erinomaisesti rauhalliseen siemailuun. Voisin hyvin kuvitella juovani tätä lämpimänä kesäpäivänä.

Sofia: En tiennyt mitä odottaa, joten ensimmäinen huikka suorastaan pelästytti. Hapanta tämä todella on, mutta happamuus ei koskaan missään yhteydessä ole huono juttu!

Sitrusksisuus on kirpsakkaa, mutta todella herkullista. Tiesin kolmannella siemauksella jääväni koukkuun tähän olueen, tulen niin latkimaan tätä puistohippeillessäni koko kesän! Paljon plussaa matalasta alkoholipitoisuudesta, mutta miinusta kovasta hinnasta.

Miia (chattiterveiset): Mä en ehtiny hakee sitä nyt mut oon kyl juonu sitä ainakin kolmesti niin voin kehua jotta hyvää o! Ja Berliini best ?