Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Hieman on aikaa vierähtänyt sitten viimekertaisen ajankohtaiskatsauksen. Tällä kertaa paneudumme kolmeen Teriksille tärkeään juttuun: nukkumiseen, tuubihuiveihin ja naisten orgasmeihin.

Tuubihuivien klassikko uudistui

Syys saa, ja syksyn myötä huivikelit. Tuubihuivi on yksi Teristen suosikkiasusteista, ja sellainen löytyy ulkoilevien ja työmatkapyöräilevien meduusojen kauloista ja päistä harva se päivä.

Lotta kävi tutustumassa Buffin uudistuneisiin tuubihuiveihin ja oppi, että uudet huivit valmistetaan 95-prosenttisesti kierrätyspulloista. Joustavuutta ja malliakin on paranneltu, eli huivi ei löysty vaan pysyy paremmin kaulaa lämmittämässä. Mahtava homma! Lotan mieleen oli erityisesti neonvärinen huivi, jossa on myös heijastavaa kuitua seassa. Erinomainen valinta syksyn lenkeille.

 

Asiaa naisten nautinnosta

Seksijutut ovat Teristen sydäntä lähellä. Ilahtuneena olemmekin panneet merkille, että naisten nautinto on nostettu pöydälle niin Pohjoismaissa kuin maailmalla.

Yhdysvaltalainen Omgyes on naisten orgasmeille omistettu saitti. Muun muassa Emma Watsonin kehumassa maksullisessa palvelussa kerrotaan lähestulkoon kädestä pitäen ja tieteeseen perustuen, millaisilla tavoilla naiset tulevat. Palveluun kuuluu myös applikaatio, jonka kanssa voi harjoitella erilaisia tapoja tulla niin yksin kuin yhdessä. Palvelu on tarkoitettu niin naisille kuin miehille, yksin puuhasteleville kuin pareille.

Hauska bongaus Yle Areenasta on ruotsalainen Hyvää seksiä -ohjelma, jossa kolme ruotsalaisnaista ruotii seksiä suorapuheisesti ja etenkin naisen nautinnon näkökulmasta. Aiheina ovat muun muassa orgasmit, kimppaseksi ja ensimmäiset kerrat.

Finsex-tutkimuksen mukaan alle 40-vuotiailla naisilla on ollut 2000-luvulla lisääntyvässä määrin vaikeuksia kokea orgasmeja, ja vain 40 % naisista saa orgasmin yhdynnässä ainakin useimmiten (vrt. miehet 93 %). Terikset kehottavatkin ottamaan asian omiin käsiin (kirjaimellisesti tai vertauskuvallisesti): selvitä mikä toimii juuri sinulle, kommunikoi kumppanisi kanssa ja kokeile uusia juttuja.

Ohjatuille päiväunille

Koska nykyihminen ei halua tehdä mitään yksin ja ilman ohjausta, on vain loogista että myös pötköttelyyn ja nokkaunien ottamiseen löytyy yhteisohjelmaa. Helsingissä yhteisiä tupluurihetkiä järjestää ainakin uusi yhteisöllinen työtila Sofia Future Farm.